2777
2789
من ده روزه

هم بردم بخیه های خودمو کشید هم پسرمو ختنه کردیم

دکتر گفته بود بعد ده روز بیار نگاه بکنم من بردم پانسمان برام کشید

چه دلی داشتم اون زمان😂😂😂

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای😂😂🤣🤣گریش با منهعشق.و حال با عروش😫

🤣🤣🤣🤣خب مادر شوهرای ماهم گریه کردن دیگه 🤪🤪🤪😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

هم بردم بخیه های خودمو کشید هم پسرمو ختنه کردیمدکتر گفته بود بعد ده روز بیار نگاه بکنم من بردم پانسم ...

منم البته من طبیعی زایمان وردم

گفتن بچه اتو بزار تو آب صابون

میگم چطور بچه ده روزه رو گذاشتم تو آب صادبون

چطور بردمش حموم

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

کاشکی وقتی اینجوری از همین الان به اون بچه بدبخت انرژی منفی منتقل میکنی اصلا به دنیاش نمی آوردیاون ب ...

چقدر حرفاتون منفیه

بچه بدبخت ، به دنیا نیارش ، بیچاره... زشته واقعا

خب احساساتی میشه مادره تحمل درد کشیدن بچه شو نداشته

قرار نیس همه مثل شما شیر ژیان باشن بزرگوار

حتما بغلش کرده وبچه هم آغوش و محبت و نوازش مادرش رو درک میکنه 

منم البته من طبیعی زایمان وردمگفتن بچه اتو بزار تو آب صابونمیگم چطور بچه ده روزه رو گذاشتم تو آب صاد ...

نه من سز بودم

رفتم که بخیه هامو بکشن مامانم گف میخواین بچرو هم ختنه کنیم چن روز خونه ما بمونید مام رفتیم ختنه کردیم😂😂😂😂

ولی بهترین کارو کردیم 

داداشمشش سالش بود ختنه شد طفلی الانم عذابش یادش میاد خیلی خیلی بده

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
نه من سز بودمرفتم که بخیه هامو بکشن مامانم گف میخواین بچرو هم ختنه کنیم چن روز خونه ما بمونید مام رف ...

دقیقا

خدا پسرتو حفظ کنه و عاقبتش بخیر باشه

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

چقدر حرفاتون منفیهبچه بدبخت ، به دنیا نیارش ، بیچاره... زشته واقعاخب احساساتی میشه مادره تحمل درد کش ...

درسته شاید زیاده روی کردم

من مادر نیستم و شاید درکی از این موضوع ندارم

از ایشون معذرت میخوام

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

دقیقاخدا پسرتو حفظ کنه و عاقبتش بخیر باشه

مرسی به همچنین بچه های شما رو و تن سلامت به همتون بده ودلی شاد🫠

حستو درک میکنم ،من حتی واکسن بچه هام اشکمو در میاوردند ،فردا خیلی بهتر میشه و دردش میوفته روز اول سخت ،این مرحله هم باید میگذشت اگه انجام نمیدادی همیشه عذاب وجدان داشتی چرا نکردی و بچه بزرگ شده 

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......