2777
2789
عنوان

خطاب به ماهی های عیدمون🐠

370 بازدید | 36 پست

دووم بیارید 5 ماه فقط مونده 🫶

5 ماهم زنده بمونید امسال خرج ماهی عید نداریم😂😜

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

برا مامانمم اینا هم مونده انداختن داخل استخر باغ زاد و ولد کرده شدن بیش از صدتا 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهی ما دووم نیاورد بعد از هفت ماه رفت و تنهامون گذاشت😢

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

برا من چندین سال زنده موندن یبار

جدی؟

چه جالب

برای ما اولین باره 

نهایت 3 ماه می‌ موندن

تعجب میکنم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

منم همین مکالمه رو با سبزه هسته نارنجم ک پارسال کاشتم دارم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
برا مامانمم اینا هم مونده انداختن داخل استخر باغ زاد و ولد کرده شدن بیش از صدتا

عه مگه ماهی قرمز هم این کارو میکنه