2777
2789
عنوان

از دیت برگشتم خیلی بد بود 😐😂

197 بازدید | 15 پست

با ماشین دور زدیم . چیزی ک نخرید بخوریم این هیچ بعد هی دستمو میگرفت دستمو میزاشت رو پاش گفتم حالا میفهمه خودش دست اشکال نداره دیدم بوسم میکنه گفتم واسه دیت اول زود نیست بنظرت گفت نه من چون خوشم اومده ازت احساس راحتی میکنم باهات🤣 منم گفتم من نمیکنم.  اسکل انگار بچه ۱۲ ساله ام میخواد با حرفاش گول بزنه . چیزی نمیگفتم همونجا منو میمالید اصن تقصیر خودمه از اول باید میرفتم رستوران ولی از طرفیم میگم خوب شد اینکه انقد هوله دیت اول نمیکردم دیت دوم میکرد . حالا پیامدداده خوش گذشت فلان بلاکش کنم یا توضیح بدم که دنبال رابطه جدیم ادامه ندیم بهتره ؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

#ازماست_که_برماست‍ 

گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی

صبر کن پیدا شود گوهر شناسِ قابلی

•در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جا، ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند🌿🤍• میهن دوست 🇮🇷• فیلم باز🧋🍿• عاشق بارون🌧️• اهل شعر🕊️

بلاکش کن

چرا نزدی تو دهنش وقتی بهت دست زد؟ دست زدن اصلا اوکی نیست، شل بیای این حیوونا تا تجاوزم پیش میرن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چرا همون موقع بهش تشر نزدی !!!مگه شهر هرته چی فکر کرده پیش خودش بدن هر کس حریم شخصیش هست به چه حقی اجازه داده دست بهت بزنه اونم تو دیت اول🤔جالبه که گوشی رو حریم شخصی میدونن همه و اگه کسی دست بزنه ناراحت میشن ولی بدنشون و جسمشون اگه کسی دست بزنه همونجا نمیزنن دهنش