2777
2789

طبق تعريف دیگران پسر خوبیه کاریه مسئولیت پذیره خونه داره ماشین پارس عه شغل داره

مادرشون هم فوت شده احتمالا بخشی از مسئولیت های پدرشون با پسر باشه البته این مشکل به نظر نمیاد به هرحال پدرشه

ولی من به چندتا دلیل دارم

اولی من همش ۱۹ سالمه و زوده ازدواج برام

دوست ندارم اینقدر زود ازدواج کنم به بقیه هم میگن تو این سن ازدواج نکنید

دومی خانواده‌اش بد نیست آدم های ساده و خوبین زیاد نمیشناسمشون ولی حس میکنم معیار منو نداشته باشن

سومی اختلاف سنی زیاده

نمیدونم آشنا شم باهاش یا نه

حس میکنم الکی وقت همو بگیریم الکی حساب وا کنن تهش بگم نه

نظر شما چیه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

خب تو که حست منفیه بیخیال شو .احتمال قوی ازدواجم کنی باید تو به خونه با پدر شوهر زندگی کنی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم از مجردیت لذت ببر فعلا. وقت واسه شوهر هست حالا حالاها. به بیست ساله دیگه ی خودت فکر کن. یوقت نشه بگی کاش بیشتر جوونی میکردمو خودمو زود وارد ازدواج نمیکردم. باز نظر شخصی خودمه اما شما هرطور مایلید

خب تو که حست منفیه بیخیال شو .احتمال قوی ازدواجم کنی باید تو به خونه با پدر شوهر زندگی کنی

نه خونشون جداعه تو یه آپارتمان هستن ولی واحد جداعه و خب اصلا صحبت نکردیم میتونم تو یه آپارتمان بودن رو قبول نکنم

درواقع محله اونجا رو هم دوست ندارم

ولی اره نه فقط با ایشون کلا به ازدواج فعلا حسم منفیه انگار

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اختلاف سن چقدره؟

واقعا زیاده یه رد فلگ بزرگه ۱۴ سال

ولی الان این که حس میکنم ازدواج زوده سنم کمه باعث میشه هیچی جز این به چشمم نیاد

واقعا زیاده یه رد فلگ بزرگه ۱۴ سالولی الان این که حس میکنم ازدواج زوده سنم کمه باعث میشه هیچی جز این ...

کلا بیخیال

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

هنوز خیلی زوده واست چن سالشه پسره

خودمم میگم زوده دوست ندارم از الان درگیر ازدواج بشم

۳۳

عزیزم پدر شوهر پیر ؟

اره دیگه سنی ازشون گذشته

ولی خب ندیدمشون بدونم نیاز به مراقبت تا چه حدی دارن

واقعا زیاده یه رد فلگ بزرگه ۱۴ سالولی الان این که حس میکنم ازدواج زوده سنم کمه باعث میشه هیچی جز این ...

۱۴ خدایی واقعا زیاده

هیچ جوره قبول نکن

من خواستگار داشتم با ۱۱ سال

واقعا تفاوت زیاده 

بنظرم از مجردیت لذت ببر فعلا. وقت واسه شوهر هست حالا حالاها. به بیست ساله دیگه ی خودت فکر کن. یوقت ن ...

نظر خودمم همینه بارها خودم تو سایت به بقیه همینو گفتم

سمت ما سن ازدواج پایینه و خب واقعیت گاهی تحت تاثیر قرار میگیرم

وای چقدر اختلاف سنی دارین اصلا خوب نیس این همه

نظر خودمم همینه