2777
2789
عنوان

اینقدر شوهرم بیشعور و نفهمه حالم ازش بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 90906 بازدید | 707 پست
حیف خوابم میاد و سایت طول میده تایید بشهوگرنه پسرمو میذاشتم

اسی ببخشید کارمندم هستی؟

چقد درامد داری تو ماه؟ فضولی نباشه چون تو تاپیکات گفتی گفتم احتمالا از همون اول کوتاه اومدی و از پول خودت خرج کردی که توقعات بالا داره

تاپیکاتو خوندم خیلی صبوری تو اخه چجور ممکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف خوابم میاد و سایت طول میده تایید بشهوگرنه پسرمو میذاشتم

🥲

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
دیگ چقدر؟ن مشکل اصلی سکوت زیادیه من و رفتار اشتباهم بوده

بله مشکل خودتی 

تجدید نظر کن خواهر 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

به نظرت ۱۴_۱۵سال پیش کی به فکرش تراپیست و مشاور میرسید یه مشت بدبخت بیجاره بودیم خاستیم از چاله در ب ...

دقیقا من ۱۴ سال پیش برای ازدواجم مشاوره رفتم

با تایید مشاوره ازدواج کردم

توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟
عزیزم😂اول که گفتم اصلا اسی نباید جلو‌مادرسوهرش با شوهرش بحث‌کنه که مادره هم از آب گل آلود ماهی بگیر ...

😁😁😁چه روزی بوده اون روز  😆

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

چی جالب شد؟

چون گفت تفاوت ظاهری زیادی دارن

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
ازمادرش متنفرمولی خواهرش بدنیست انصافا

ولی احتمال زیاد فرمانده تیم، همون خواهرس 😏

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من جلو نشستمدخترم۵ پسرم۸بابا مثلا بهانش بود دیگه.انگار روش نشد بگه حالا من گفتم بیا تو چرا حاضر شدی ...

اگر چند بار مثل خودش رفتار کنی ،جلوی دیگران براش ارزش قائل نباشی ،واکنشش چیه ؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

اسی جان از منش و شخصیتت حال خوب گرفتم.. آفرین که جلوی خواهر شوهرت بزرگواری کردی و رفتی.. هر کس دیگه ...

بنظر من ک نباید میرفت چون بیشتر خودشو کوچیک کرد ، دوم باعث حسادت و تفاوت جایگاه ارزشی به غلط در ذهن پسرش ایجاد کرده 

زن عاقلی هستی 

به نظرم برا اینکه شوهرت جنجال نکنه به جای اینکه بگی من ناراحت شدم، بگو این رفتار و گفتار رو دیگران وقتی ازت میبینن تصور میکنن چه آدم بی فکری هستی و عقل و احساست رو درست به کار نمی گیری 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

خیلی خوشم اومد‌خانوم‌ عاقل و حکیمی هستی ول کن شوهرتو‌ با بچه هات خوش باش جوگیر میشه رفتارش رو‌بلد نیست مهم اینه که شما مدیریت خوبی دارین 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
کاش میتونستم با مادرش اینجوری حرف بزنمفوق العاده سنگین و رسمی هستیم باهم

سنگین و رسمی نیستید 

فقط تو سنگین و رسمی هستی 

وقتی خودت  جواب مادرشوهرتو نمیدی به شوهرتم یاد میدی که مادرش هرچی بخواد میتونه بگه 

البته با دعوا و بی احترامی نگو 

با متانت بگو که شوهرت عصبی نشه طرف مادرشو بگیره 

اگه هم طرفشو گرفت بگو تو تو بحث‌منو مادرسوهرم دخالت نکن 

مادرت خودش زبون داره اززخودش دفاع کنه نیازی به تو‌نیست 

تویی که من یه دختر بی پناه رو آوردی تو‌خونت و هیچوقت هوامو ‌نداشتی و ازم دفاع نکردی پس الانم اجازه نمیدم تو روابطم دخالت کنی سرت تو‌کار خودت باشه

اسی راه طولانی در پیش داری باید زبون داشته باشی و قوی باشی