2777
2789
عنوان

چقدر این مامانای تو گروه مدرسه بیشعور هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 44 پست
هر چی تکنولوژی پیشرفت می کنه مردم از آدمیت درمیان😅

انسانیت خیلیییی کمیاب شده واقعا

خدارحم کنه بهمون چه دنیای بدرد نخوری داره میشه....

همش میگم خدا نیاره قحطی بشه مشکلی خدا نکرده پیش بیاد

فکر کنم این مردم همدیگه رو تیکه پاره کنن واسه بقا

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال معلم بچه ام میگفت کسی اجازه نداره تو گروه مادرا تکلیف بفرسته .متاسفانه پسرم به دلیل بیماری ها ...

معلم خیلی مهمه، دختر من پارسال غیر انتفاعی بود ،امسال دولتی ،معلم امسال صد برابر بهتر از پارسالیه س ،برام کامل توضیح داد..پارسالیه تا سوال می پرسیدی ربط می داد به  کم بودن هوش بچه 

آره دقیقاباورم نمیشه غروب با همسرم داشتیم می‌رفتیم جایی همون لحظه همسایمون جلو در بودما تازگیا ماشین ...

وضعیتمون یکم شبیه به همه

بابام با هزار قسط و اینا تریلی گرفت واقعا زیر این قسط و خرج و مخارج له شده

بعد اون روز بابام یکم موز گرفته بود داشت میومد یکی از همسایه ها جلوشو گرفته میگه ماشالا وضعتون خوبه خوب میخورینا راز موفقیتت بگو😐

از حسادت نمیدونن خودشون کجا بکوبن

خواستم‌برم بهش بگم اون موقع که بابای من سر خیابون یخ و آدامس میفروخت تو کجا بودی؟بعد هر سختی آسونیه چرا نمیتونید ببینید،،که بازم ما به جای آسونش نرسیدم

اما خداروشکر تو ایران همین دستت به دهنت برسه باید خداتم شکر کنی

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

من پارسال ک زبانکده میرفتم زبانم بد نبود تو گروه اینقد کمک بچه ها میکردم

اتفاقا گروه زبانشان هم همین بود از گروه لغت دادم ، خب هدف از تشکیل گروه کمک به همدیگه س ولی غیر یکی دونفر کسی جواب نمی داد

آره دقیقاباورم نمیشه غروب با همسرم داشتیم می‌رفتیم جایی همون لحظه همسایمون جلو در بودما تازگیا ماشین ...

وا چه حسوده که نمی تونه جلوی زبونش رو بگیره و خودشو کنترل کنه

باید همون اول از معلم می پرسیدم یا به همین نماینده خصوصی پیام می دادم ، ولی آنقدر بی شعوره ،گروه رو ...

ببین ممکنه اون پیام‌رو ندبده باشه بخاطر حجم پیامها و واریزی ها واقعا هم تو پی وی پیام بهتره و به نظرم جبهه نگیر برای والدین دیگه شاید اونام فکر کردن نماینده میگه بهتون من خودم شاغلم یعنی اصلا نمیرسم هیچ پبامی تو گروه رو بخونم مثلا واریزی باشه همون رو میفرستم میام بیرون کانال اصلی مدرسه هم مسائل مهم رو میذاره ناراحت نباش چیزی هست که شده از این به بعد به نماینده فقط پیام بده من فکر کنم‌گله کنی هم معلم همین رو میگه من پارسال پسرم اول بود راه ارتباطی با معلم نداشتیم خیلی اذیت میشدم ولی گاها به نماینده زنگ میزدم جواب میداد ولی تو عمومی بذاری ممکنه جواب ندن 

انسانیت خیلیییی کمیاب شده واقعاخدارحم کنه بهمون چه دنیای بدرد نخوری داره میشه....همش میگم خدا نیاره ...

دقیقا ..تا تقی به توقی می خوره حمله می کنن به فروشگاه ها احتکار می کنن

وضعیتمون یکم شبیه به همهبابام با هزار قسط و اینا تریلی گرفت واقعا زیر این قسط و خرج و مخارج له شدهبع ...

شوهر من جایی خونه خریده بود به کسی نگفته بودیم ،پسر عموهای فضولش همچین رفته بودن ته توی خونه رو درآورده بودم ،از وقتی اینا فهمیدن همش کارامون گره می خورد 

شوهر من جایی خونه خریده بود به کسی نگفته بودیم ،پسر عموهای فضولش همچین رفته بودن ته توی خونه رو درآو ...

ی بدبختی تا به ی جایی میرسه بقیه اونقدر حرصش رو میخورن،،بعد نمیگن که خو این بیچاره هم ببخشید تا بوق سگ کار کرده که به ی نون و نوایی رسیده اونم تلاش کرده زحمت کشیده همون کاری که شماها نکردین

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

ببین ممکنه اون پیام‌رو ندبده باشه بخاطر حجم پیامها و واریزی ها واقعا هم تو پی وی پیام بهتره و به نظر ...

شاید این طور باشه ..آخه ناراحتم اینه یعنی از ۴۰ نفر کسی پیام منو ندید ،اکثرا هم خانه دار هستن،اتفاقا معلمشون گفت از نماینده بپرسم ، گفتم داخل گروه گذاشتم کسی جواب نداد ،خودش با چند تا ویس و عکس کامل توضیح داد 

ی بدبختی تا به ی جایی میرسه بقیه اونقدر حرصش رو میخورن،،بعد نمیگن که خو این بیچاره هم ببخشید تا بوق ...

آره به خدا ،نزدیکان خودم همش می گن شما پولدارین و...من خوشم نمیاد آنقدر به زبون میارن ، بیچاره شوهر من می گه اون زمانی که جوونای هم سن من بیکار بودن من کلا ۴ ساعت می خوابیدم و دوشیفت کار می کردم و درس می خوندم

وضعیتمون یکم شبیه به همهبابام با هزار قسط و اینا تریلی گرفت واقعا زیر این قسط و خرج و مخارج له شدهبع ...

خدا ذاتشونو می‌شناسه زندگیشونو اونه

ببین اینا به پول برسن چیکارا که نمیکنن!!!

البته اگه سرشون از ماتحت بقیه بیرون بیارن و وقت و انرژی شونو جای شمردن مال بقیه صرف زندگی خودشون کنن هم میتونن پیشرفت کنن

وا چه حسوده که نمی تونه جلوی زبونش رو بگیره و خودشو کنترل کنه

اصلا به معنای واقعی داره جرررررر میخوره ها

یه چی میگم یه چیز می‌شنوی!

یعنی هرررربار مارو دید یه چیزی گفت

یبار گفت گنج کندین توروخدا بگو به خدا حسودی نمی‌کننم!

گفتم آخه مرد حسابی آدم گنج بکنه یه ماشین عوض میکنه؟!

ما گنج کنده بودیم الان اینجا پیش تو داشتیم و مزخرف میشنیدیم؟!

هرچی میگم بنده خدا همسرم  زود یتیم شد داره از پونزده سالگی کار میکنه، خودم از هجده سالگی رفتم سرکار، پدر صاحبمون در اومد

چشمت همینو آنقدر زیاد میبینه برامون؟!

اینا دیگه کین