2777
2789
عنوان

به اونایی که تو عمرشون کتک نخوردن حسودی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 40 پست

عزیزم ناراحت نشی ولی خدا چکارکنه، شما برادرت آدم درستی نیست رو خواهرش دست بلند میکنه در واقع از پدرت یاد گرفته مقصر پدرت 

اصلا نگران نباش تو همین دنیا خدا بهشون میده خوبم میده 

فقط تو نمازت و روزه ات ول نکن 🙏🏻🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تمام وجود درکت می‌کنم 

اصلا بحث کتک خوردنه نیستاا بحث تحقیره، فشار روانیشه فقط

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

عزیزم مظلوم خودش ظالمه که اجازه میده بهش ظلم کنن.. الان خدا شمارو کشوری به دنیا اورده که میتونی شکای ...

شوهرم نیس برم پزشکی قانونی از داداشم شکایت کنم مثل تف سربالاسد