2777
2789
نه مهارجرت نمیکنی ولی روانشناس خوبی میشی البته به شرطی که تلاش کنی

حتی ۷ سال دیگه هم نمیرم؟چرا؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترخالم بارداره؟اگه اره جنسیتش اگرم نه که هیچی؟عمومو فردا شب میبینم؟میرم ببینمش؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

عزیزم حس میکنی مصاحبه قبول میشم ؟پرستاری میارم؟ 

از نتیجه کنکور خوشحال میشم؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

دخترخالم بارداره؟اگه اره جنسیتش اگرم نه که هیچی؟عمومو فردا شب میبینم؟میرم ببینمش؟

عزیزم من حس ششم برای اطرافیانم خیلی قویه برا خودم

نه مثل بارداری و روابط خانوادگی اشخاصی که نمیشناسم. اینا به رفتارای خودشون ربط داره.من دوست ندارم چیزی بگم خدایی ناکرده یه نفر ناراحت بشه این چیزا واقعی نیس یه حدس از روی احساسه 

مخاطبم همه ی دوستانه که گفتن حست راجب ما چیه 

امیدوارم کسی ناراحت نشده باشه.

😘

زرنگ.موقعیت شناسی. رفتارات عاقلانه اس .کم حرفیدرسته یان؟😅

اینروزا اینطوریم از وقتی قرصامو میخورم😂😂😂😂

افسرده وروانم مشکل داشت 

بنظزت این درمان ادامه میدم وموفق میشم ،دوباره برنمیگردم به افسردگی ؟

پیشرفت میکنم ؟درچه زمینه هایی؟

احساسی،اکثر اوقات استرس داری، خوش قلب و مهربونی زود اعتماد میکنی.....

میشه این سوال منم جواب بدی .چندتا ازمون داده بودم جواب یکیش اومد رد شد .اون دوتای دیگه رو قبول میشم؟

عزیزم من حس ششم برای اطرافیانم خیلی قویه برا خودمنه مثل بارداری و روابط خانوادگی اشخاصی که نمیشناسم. ...

عزیزم حس میکنی مصاحبه قبول میشم ؟پرستاری میارم؟ 

از نتیجه کنکور خوشحال میشم؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.