2777
2789
عنوان

چرا تا جواب تلفن نمیدم طلبکارن

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 27 پست
ببین .. مادرشوهرت همسایته برا سلام و احوال زنگ نمیزنه قطعا حتما کار داره خب ..حوصله نداشته باشی من ح ...

اخه یا زنگ میزنه کجایی چرا برق خاموش یا فلان چیزیو‌ داری بدی همینا‌ اعصابم نمیکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ جواب تلفن یه ساعت دوساعت سه ساعت ندادی نمیخواس بخورتت ک که از صبح بیچاره زنگ زده تا شب جواب نداد ...

اخه یا زنگ میزنه کجایی چرا برق خاموش یا فلان چیزیو‌ داری بدی همینا‌ اعصابم نمیکشه

ی همکار ما داریم رفته مرخصی زایمان بعد بارها پیش اومده کارش داشتیم هرچی زنگ و پیام انگار نه انگار

مثلا میدیدی تو ی روز ده بار زنگ زدیم پیام دادیم کار واجب داریم اولین فرصت زنگ بزن جواب نمیداد ک نمیداد

بعد تا خودش کارش گیر میکرد تلفن تک تک همکارارو میسوزوند تا یکی جوابشو بده کارشو راه بندازه

میخوام بگم تلفناتون جواب بدین کار سختی نیست 

گارد داری نسبت به مادرشوهرت برا همین رفته رو مخت. اشکال نداره ناراحت نباش

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

من وقتی این پیامارو میبینم همش باخودم فک میکنم که زود با پای خودم برم سالمندان که فردا پسرم زن گرفت    تیپش خرابنشه که مادر شوهر داره ...واقعا فازتون با مادر شوهرچیه نمیدونم.   حالا اگه زن برادرت با مادرت اینکارو بکنه تو ساکت میمونی یا خودتو زجر میدی  حرمت شوهرتو نگه دار 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
ی همکار ما داریم رفته مرخصی زایمان بعد بارها پیش اومده کارش داشتیم هرچی زنگ و پیام انگار نه انگارمثل ...

اینایی که اینجورین تا گرفتار نشن آدم نمیشن  

من وقتی این پیامارو میبینم همش باخودم فک میکنم که زود با پای خودم برم سالمندان که فردا پسرم زن گرفت ...

اخه خبر نداری مادرشوهرم آدم نیست دخالت میکنه گیر میده بهم میگه باید بیرون میری الا بلا با هم بریم تنها نرو فلان 

خیلی طولانیه‌... اینو گفتم بدونی من بی خودی باهاش بد نشدم

دیگ وقتی تو یه ساختمونید از بیکاریه دیگ پیش بیاد سعی کن برا خودت نکنی عذاب اذیت میشی جز روتین روزانه ت بپذیر من یه شهر دیگ از خونوادمم مامانم زنگ میزنه چن بار چیکار میکتی سوالای همین مدلی دیگ کنار اومدم فک کن مث مامانه منه دیگ

اخه خبر نداری مادرشوهرم آدم نیست دخالت میکنه گیر میده بهم میگه باید بیرون میری الا بلا با هم بریم تن ...

بزار حرف بزنه لابد  از تنهایی میاد سراغت 

خدایی من صبح ظهر عصر شب   به مادرم زنگ میزنم   دیگه خودش کم میاره موقعی که زنگ نزنم بهم میگه جزتو کسی بهم زنگ نمیزنه      یاوقتایی که زنگ نزنم خودش زنگ میزنه بهم میگه وقتی زنگ نزنی انگار یه چیزی گم کردم 

اینایی که اینجورین تا گرفتار نشن آدم نمیشن

دقیقا

من همش ب همکارا میگفتم بابا ولش کنین ب درک وقتی خودش جواب نمیده خودش ضرر میکنه آخه تماس ما صرفا کاریه ی چیزی میخواییم بهش اطلاع بدیم ک اگه ندونه یا ب موقع نفهمه دودش تو چشم خودشه ولی بقیه میگفتن نه گناه داره 

کارش افتاد دست من هرچی زنگ میزد جوابشو نمیدادم شروع کرد پیام دادن بازم جوابشو ندادم ب بقیه میگفت ب فلانی بگین جواب بده میگفتم باشه ولی باز جواب نمیدادم

دیگه آخری بعد ده روز با پیام جوابشو دادم 

الان ی جوری شده با اولین زنگ از خط من سریع جواب میده😂😂 فهمیده من نازشو نمیکشم ولی با بقیه کماکان همون آدم سابق هست

همکارا هم ب من میگن تو زنگ بزن جواب تورو میده میگم ب من چ تقصیر خودتونه اینجوری عادتش دادین