2777
2789

دستتون رو شل بکنید با پشت دست با تمام قدرت بزنید تو دهنش تا خواب به خواب بره😂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرچی بگی بدتره 

چیزی نگو‌ دفاع از خودتو یاد بگیر 

در مقابل اگر خانوادت اذیت کردن شوهرتو ازش حمابت نکن 

گله کرد بگو‌آخه توهم از از من هیچ وقت حمایت نکردی فکر کردم رسم خونوادگیتونه منم ازتون یاد گرفتم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خب از مقابل کارهای خانواده اش دفاع میکنه

همونجا که تیکه میندازن شما زیر زیرکی بچزونشون تیکه بنداز ولی مستقیم مقابله نکن 

اگر شوهرت گفت چرا جواب دادی منظور نداشتن  شوخی بگو وا منم منظوری نداشتم تو چرا جدی گرفتی 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

وحشی آمد حمله میکنند اونم همشون نه یکی یکی

با چه آدمایی وضلت کردی

سعی کن رابطتو قطع کنی یا حداقل کمترش کنی