2777
2789
عنوان

ایودی مضخرف

92 بازدید | 10 پست

سه ماه پیش گزاشتم

رفتم سونو گفت اومده پایین

الان رفتم درش بیارم جدید بزاره دکترم

میگه گیر کرده

بیا بیمارستان با بیهوشی درش بیاریم تو‌اتاق عمل😔

چقد من بدبختم کاش مرد بودم

چیه زن بودن همش نگرانی و استرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدن خودتو داغون نکن عزیزم ،درش بیار و دیگه نزار

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

عوارض داره؟

خیلی درباره اش خوندم روکین از بقیه بهتره.مدل خارجی که خیلیی گرونه.چاره ای ندارم اگه خودم مواظبت نکنم باید با عواقبش کنار بیام.مردا که اگه بی پول باشن هم باز بچه میخوان تازه کیف میکنن

پس چجوری جلوگیری کنمکاندوم زخم‌میکنهقرص میگن عوارض داره

طبیعی بهترین راهه صفر تا صد هم بر عهده آقا هست،آره قرص واقعا خوب نیست،من قرص میخوردم،معده ام داغون شد،

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...