نزدیک نتایج هستیم لازم دونستم یه چیزی رو بگم ، من تغذیه میخونم و از نظر خیلیا رشته تاپی نیست و آسون بدست میاد اما تو کلاسمون فقط ۴ ۵ نفر داریم که سال سوم و چهارمشون بوده که همینو قبول شدن یا خیلیا یه رشته دیگه خونده بودن دوباره کنکور دادن ، شاید فکر کنید مشکلی دارند اما باید بگم معدل هاشون بالاست و اتفاقا آدمای تلاشگری هستن که عواملی مثل استرس یا شرایط خانواده باعث شده به چیزی که میخواستن نرسن ، خواستم بگم فارغ از نتیجه به تلاشی که کنکوریا انجام دادن احترام بذاریم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان بازار کارش محشره روزی صدتا تاپیک چطور لاغر یا چاق شیم اینجا آدم میبینه که این خودش نشون میده چق ...
خب همین نشون میده که مردم دنبال درمان های خانگی اند که پیش دکتر نرن ، ویزیتش هم گرونه خود من اضافه وزن دارم مامانمو دارم به زور راضی میکنم ۶۰۰ تومن برام نوبت بگیره☹️