2777
2789
عنوان

چند سال پیش با یه آقایی آشنا شدم بعد چند سال بهم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 21 پست

خوب کاری کردی حتی اگر زن هم نداشت یا طلاق گرفته بود باز هم کار درستی کردید گلم 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین زن داره شاید نداره

بد صحبت کردم باهاش گفتم حق ندارید به گوشی شخصی من پیام بدین کاری بود زنگ بزنید دفتر بعد بلاک کردم 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

خوب کاری کردی حتی اگر زن هم نداشت یا طلاق گرفته بود باز هم کار درستی کردید گلم

جدی ؟ نمیدونم چرا بعد این همه وقت یهویی حس کردم عجولانه تصمیم گرفتم  

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

بد صحبت کردم باهاش گفتم حق ندارید به گوشی شخصی من پیام بدین کاری بود زنگ بزنید دفتر بعد بلاک کردم

ولش کن دیگه اگه پیام داد یا مزاحم شد ازش بپرس اگه زن داشت که دیگه دو تا تف بزن رو صورت کثیفش

ولش کن دیگه اگه پیام داد یا مزاحم شد ازش بپرس اگه زن داشت که دیگه دو تا تف بزن رو صورت کثیفش

نه از اون موقع به بعد اصلا دیگه خبری ازش نشد 

جدی ؟ نمیدونم چرا بعد این همه وقت یهویی حس کردم عجولانه تصمیم گرفتم

نه چیزی که تموم شده تموم شده احتمالا ایشون هم با خواسته احوالی بپرسه در حد چند کلمه که بعیده و اگر هم راست باشه بعداً انقدر خودت فکر می‌کنی راجبش که اذیت میشی یا اینکه واقعا قصد کاری رو داشته که همین الان بهتر بلاک کردی

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹