2777
2789

کاری به رفتارهای سمی مثل دهن بین بودن مامانس بودن خسیس بود پرخاشگری و ایناش ندارم،دلیلم خیانتش بود ک چتهای عاشقونشو خوندم و اونقدی دوستش داشتم ک رو خیانتش چشم بپوشونم ولی وقتی فهمیدم اونی که بهش اون پیامارو داده یه مسر تر.نش بوده و دختر نبوده دیگه تصمیم گرفتم جداشم

ولی الان همش میگم اون خونه و اون چیزایی ک به سلیقه ی من گرفته بودیم یعنی بعد من کی میخواد بره ازشون استفاده کنه...!!

بعد من اینطوری فک میکنم بعد اون تمام چیزایی ک من واسش خریده بودم حالا هرچی یادگاری یا چیزای دیگه انگار ن انگار قشنگ وقتی با بقیه دختراس استفاده میکنه عکس میگیره پست میکنه

حالا فکر کن جدا نشی و هرروز یکی رو بیاره رو تختی که خودت میخوابی روش یا مثلا وقتی که برای بچت میتونه بذاره رو بذاره بچه یه زن هرزه رو ببره گردش

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختر بدبخت سیاه روز که وقتی بفهمه این آقا تر نس میگه خوش به سعادت دختر قبلی که جدا شد و راحت کرد خودشو

به جای فکر کردن به چیزای منفی مثبت فکر کن

به این فکر کن خدا برات یه مرد مناسب گذاشته کنار 

که معنی عشق و وفاداری و دوست داشتن و آرامش رو بفهمی نه هی در استرس و عذاب باشی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

متاسفم

وقتی رو بداخلاقی و کوفت و زهرمار چشم پوشی کردی اینقدر پرو شده که خیانت کن اونم با زن سن بالا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اگه منطقی باشی به این چیزا اهمیت نمیدی جونتو برمیداری در و میری

جدی میگی؟؟یعنی فرقی نداره با کی باشه؟تراپیستم گفت یه عروسکی چیزی بذار جلوت انگار ک واسه عروسکت این اتفاقا افتاده خودت بهش چ توصیه ای میدی!گفت اینکارو کن 

ولی این فکرا ازارم میده