2777
2789

ی فکت قوی اینه که 

باباها اگه زیاد بمونن تو خونه ی شری درست میشه😂😂😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون همینندر حدی که گیر میده چرا ماشین لباسشویی روشن کردی مگه دیروز روشن نبود

اره مال ما به قابلمه هم گیر میده الانم بلند بلند نماز میخونه وای خیلی رو مخه

بگو عوض اینکه بری سرکار نشستی تو خونه حداقل لال شو

خواهرم کمی مودب تر 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اره مال ما به قابلمه هم گیر میده الانم بلند بلند نماز میخونه وای خیلی رو مخه

بابای من صدای تلویزیون رو تا ته بلند میکنه بعد میره اینستا

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
حدود ۵۵

از دیوار کلی کار میتونی براش پیدا کنی .نگهبان ساختمون سرایدار مدرسه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

از دیوار کلی کار میتونی براش پیدا کنی .نگهبان ساختمون سرایدار مدرسه

اره یمدت رفت کار هی میگفت سخته دیگه پشتش باد خورده اومده نشسته خونه عین زنا اعصاب مارو خورد میکنه هی دستور میده

بابای من صدای تلویزیون رو تا ته بلند میکنه بعد میره اینستا

اره مثلا میخوان بگن قدرت تو دست خودشونه این اصلا حرفم حالیش نیس هر چی بگی میگه اوقاتمو تلخ نکنید