2777
2789

من با هر دردی ذهنم میره سمت بدترین چیز یا غذا میخورم چاق نمیشم میگم نکنه سرطان دارم یا ظهرا خوابم میگیره میگم نکنه سرطانه🤦🏻‍♀️ کلا هرچیزی تو بدنم ببینم و حس کنم میگم سرطانه دارم دارو میخورم و رو خودم کار میکنم میخوام ببینم راه حل های شما چیه و چی کمکتون کرده🤍

اتفاقاً من این مشکل رو داشتم و هر روز خودم و وزن میکردم .

اما آخرین بار که دیدم وزنم کم نشد گفتم بیخیالش و خودم وزن نکردم خودمو با کار و گوشی سرگرم کردم و دیگه اصلا بهش فکر نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جالبه پیام شمارو که میخوندم احساس کردم خواهر کوچیکترم پیام گذاشته ایشون متولد سال ۱۳۸۰هستن و لاغر بودن از بچگی به مرور زمان که بزرگتر شدن وسواساشون بیشتر شد اولش راجب تمیزی بود و یکدفعه راجب بیماری الان ۲۴سالشه و حتی میترسه سرما خورده بشه اگه هم مریض بشه فکر میکنه میخواد بمیره و مریضی لاعلاج گرفته

الان که میره مشاوره پیش روانکاو خیلی حالش بهتر شده

خواهر من حتی وقتی غذا زیاد میخوره و معدش سنگین میشه فکر میکنه سرطان معده داره یا وقتی توی ورزش یا پیاده روی ضربان قلبش میره بالا فکر میکنه مشکل قلبی داره با اینکه اگاهه ضربان قلبش به خاطر سرعت در راه رفتنشه🤦🏻‍♀️