یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اسباب بازی بگیرم جلوش تند تند چهار دست و پا میاد بعد دستشو میگیره به من می ایسته که اسباب بازی رو بگ ...
نگران نباش پسر من ۱۵ ماهگی راه افتاد
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
دختر من که تا ۱۰ ماهگی تکون نخورد بعدش ۱۱ ماهگی به مبل و میز دست میگرفت پا میشد یک سالو نیمگی راه رفت اونم چه راه رفتنی ۶۰ بار در دقیقه زمین میخورد الانم ۷ سالشه همیشه دست و پاش کبوده😂😂😂
تمرین کردم ولی خیلی نگرانم کرد...اصلا نمیتونست به تنهایی بایسته خودشم ناراحت بود وگریه میکرد وپاها ی منو میگرفت
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞