2777
2789

پسرم خیلی زود ۴دست و پا راه رفت

چند روز مونده به هفت ماهگیش

ولی الان یک سال و ده روزشه

هم سن و سالاش اکثرا حداقل تنهایی می ایستن

خیلی هاشونم راه میرن

ولی پسر من به تنهایی نمی ایسته و راه نمیره

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسباب بازی بگیرم جلوش تند تند چهار دست و پا میاد بعد دستشو میگیره به من می ایسته که اسباب بازی رو بگیره

نتونه هم نق میزنه که بهش بدم

خودش نمی ایسته

اگرم ناخواسته دستش ول بشه تند یه جا رو میگیره و گریه میکنه که داشته میفتاده

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶
اسباب بازی بگیرم جلوش تند تند چهار دست و پا میاد بعد دستشو میگیره به من می ایسته که اسباب بازی رو بگ ...

نگران نباش پسر من ۱۵ ماهگی راه افتاد

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

دختر من که تا ۱۰ ماهگی تکون نخورد بعدش ۱۱ ماهگی به مبل و میز دست میگرفت پا میشد یک سالو نیمگی راه رفت اونم چه راه رفتنی ۶۰ بار در دقیقه زمین میخورد الانم ۷ سالشه همیشه دست و پاش کبوده😂😂😂

خودش یهویی راه افتاد یا تمرین کردی باهاش؟

تمرین کردم ولی خیلی نگرانم کرد...اصلا نمیتونست به تنهایی  بایسته خودشم ناراحت بود وگریه میکرد وپاها ی منو میگرفت

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
تمرین کردم ولی خیلی نگرانم کرد...اصلا نمیتونست به تنهایی  بایسته خودشم ناراحت بود وگریه میکرد و ...

پسر منم اینطوره

پسر منم اینطوره

عزیزم ببین کف پاس صاف نیست ...

صافی کف پای پسر من خیلی زیاد بود....