2777
2789
عنوان

پزشکی و فیزیو

198 بازدید | 19 پست

برای اینکه منطقه ۲ از این رشته ها قبول شیم چه درصدی برای هر درس لازمه و اینکه نمره نهایی حداقل چقدر باشه لطفا کسایی که دقیق میدونن بگن حالا نیاین بگین۱۰۰ به بالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به سختی و آسونی کنکور هرسال بستگی داره ولی ۴۰ درصد به بالا در درسا ی کنکور

نهایی هم ۱۸.۵_۱۹ به بالا تقریبا میشه گفت

و اینکه بیست داشتن تو نهایی خیلی کمک میکنه تراز رو خیلی جابجا میکنه

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

پزشکی میانگین چهل و پنج به بالا قطعیه قبولیت در پزشکی و با معدل بالای ۱۸ 

فیزیو هم بالای ۱۸ باشه معدلت و میانگین درصد هات ۵۰ 

و زمین هم مهمه خواهشاً مثل این قدیمیا نگو هیچی نزنم یه ماهه یا دو هفته  کافیه زمین 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

پزشکی میانگین چهل و پنج به بالا قطعیه قبولیت در پزشکی و با معدل بالای ۱۸ فیزیو هم بالای ۱۸ باشه معدل ...

بنظرت برای ریاضی و فیزیک این فصل‌هایی که زیاد تست دارن تو بودجه بندی بخونم میتونم بزنم

واقعا زمینو میشه نزد اصلا فرقی میکنه؟

نه واسه زدن که شده حتی دوتا سوال رو باید بزنی 

نبایدددددد درصد صفر داشته باشی(البته مگر بقیه رو بالا بزنی مثلا ۷۰بزنی که زمین نزنی)

ببین زمین هم ضریبش یک شده و باید بزنی 

البته خیلی هم درس آسونیه دوبار بخونی قول میدم زیر۵۰نزنی

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

بنظرت برای ریاضی و فیزیک این فصل‌هایی که زیاد تست دارن تو بودجه بندی بخونم میتونم بزنم

سعی کن دوازدهم رو فول بخونی 

چون هم برا نهاییت بستیش هم برا کنکور

البته اگر رسیدی از فصل های پر سوال و آسونی که از پایه بلدی هم بخون

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱