2777
2789
عنوان

کسایی که نامادری دارن بیان

132 بازدید | 11 پست

رفتارش با شما چطوره

اذیت نمیکنه

حسادت نمیکنه

دوسته یا دشمن؟

اگر یه اتفاق خوبی براتون بیفته حسادت میکنه و جلوشو میگیره و یا خوشحال میشه یا اینکه خنثی است؟

نامادری خودم نیست ولی یکی که نزدیکمون خدا ازش نگذره فقط همین 🤦🖐️  بد ذات و شیطان میشه راجب کارهاش کتاب نوشت 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی چیز بگم من یکی از نزدیکانم نامادری هست یعنی زحمتی ک برای اون بچه ها کشید و داره میکشه رو من فکر نکنم برای بچم بکشم

کسی ندونه فکرش رو نمیکنه ک ایشون نامادری هستن بچه ها ۱۰ و ۳ سال بودن این خانم وارد خونشون شد الان خودشم ۲ تا بچه داره یعنی اصلا هیچ فرقی نیست بینشون برا اونا عروسی گرفته خیلی زحمتشو رو کشیده الانم عروسش میره سر کار و نوه دوقولو داره میره خونه عروسش بچه ها رو نگه میداره غذا میزاره تا اونا بیان من میبینم اصلا متعجب میشم مادر من و مادر شوهر من اینجوری به من هیچوقت محبت نمیکردن😬

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
یکم میگی راجع بهش؟

از هفت هشت سالگی بچه ها وارد این زندگی شده ، از همون اوایل آزارش شروع شده تا الان که بچه ها ازدواج کردن ! از غذا درست نکردن و مانع شدن از اینکه حتی پدر به بچه هاش محبت کنه بگیر تا این قضیه که پایین میگم 

فکر کن پسر خانواده استخدامی قبول میشه ، برای مصاحبه کاری دعوت میشه و از قضا این زن تلفن رو جواب داده و اطلاع نداده تا اینکه اتفاقی دو سه روز مونده به موعد مصاحبه از طریق یکی از دوستانش می‌فهمه 😐 یعنی خودش که خیری نمیرسوند مانع هم میشد 🤦 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

از هفت هشت سالگی بچه ها وارد این زندگی شده ، از همون اوایل آزارش شروع شده تا الان که بچه ها ازدواج ک ...

چقدر بد

نمیدونم چی بگم واقعا 

منم نامادری دارم باهام حسادت میکنه

خیلی از من بزرگ تره ولی یه جوری رفتار میکنه انگار همسنیم

چقدر بدنمیدونم چی بگم واقعا منم نامادری دارم باهام حسادت میکنهخیلی از من بزرگ تره ولی یه جوری رفتار ...

درک نمیکنم وقتی تعادل ندارن و حسادت وجودشان رو گرفته چرا وارد زندگی یک مرد بچه دار میشن !