2777
2789

مامانم اینطورع که بچه ها شو میاره پایین من کلی درس خوندم بعد منو با پسر عموم که رفته ترکیه تحصیل کنه با پول پدرش مقایسه میکنه میگه نه دختر منم درس نخونده 

زنداییم میگه پسرم (۲۰سالشع) خرج خونمونو میده با مشارع هایی ک میگیره ( داره دروغ میگه فقط کلاس میزاره چون مشاوره تهش ماهی ۳ تومن میگیره دانشجو ترم یک) اونم  میشه خرج خودش

زنداییم میگه دخترش فرهنگیان کنکور نداده چون کلا دو نفر ظرفیت داشته در حالی ک شهرمون ۵۰ نفر قبول فرهنگیان داد و اون دروغ گفت اصلا ( چون قبول نشد اینطور گفتن) 

خیلی بدم از مامانم میاد…

سرم بالاس چون بالا سرم خداس😇🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی گریه کردم😭

منم یه زمانی مامانم اینجوری بود الان از بس رفتارم جدی و خشک و خشن شده و به پشمم نمیگیرم حرفاشو دیگه کاری نداره بهم

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

بشین با ارامش برا مامانت توضیح بده ..مامانت تقصیری نداره اون زنداییت هی تو گوشش میخونه و تیکه مینداز ...

هژار بار بهش گفتم میگم مامان کم ساده باش کم اصل قضیه زو برای مردم بگو کم دنبال ترحم باش

تو گوشش نمیره ک نمیره

منم یه زمانی مامانم اینجوری بود الان از بس رفتارم جدی و خشک و خشن شده و به پشمم نمیگیرم حرفاشو دیگه ...

منم باید ایندفعه اگر چیزی گفت با عصبانیت و بی تربیتی جواب بدم که دیگه نگه

واقعا ژور داره یکی هر گند کاری کنه مامانش گنداشو بپوشونه یکیم تو مامانت خالی خالی بیارتت پایین💔

هژار بار بهش گفتم میگم مامان کم ساده باش کم اصل قضیه زو برای مردم بگو کم دنبال ترحم باشتو گوشش نمیره ...

پس جواب زنداییتو خودت بده وقتی از این حرفا میزنه ضایعش کن تو جمع

خیلی حالم بده یه عالمه گریع کردم🥲

طیعی عزیزم ،گریه کن اشکال نداره آروم مبشی،تو خودت نریز،ضمن اینکه تمرین کن وارد بازیشون نشی ،سعی کن تمرکزت رو درس ات باشه نه حرفشون،چون تو قبول بشی میگن ما کردیم ،قبول نشی میگن خودت مقصری،پس این جماعت همش حرف دارن برای حرص درآوردن،تو فکر خودت و آینده ات باش ،این روزها هم برای اینکه هم در اینده خودت مادر بادرک تری بشی ان شالله،و هم جلوتر قدر مستقل شدنت رو بدونی

حرفهای اینا رو بکن سوخت ادامه ی راهت نه سنگ جلو راه

طیعی عزیزم ،گریه کن اشکال نداره آروم مبشی،تو خودت نریز،ضمن اینکه تمرین کن وارد بازیشون نشی ،سعی کن ت ...

مرسی عزیزم واقعا ممنونم ازت🥲🥲دعا کن رشته ای که میخوام قبول بشم فردا پس فردا جوابش میاد… خستع شدم دیگه از دستشون