2777
2789
عنوان

وام ویپاد

89 بازدید | 11 پست

سلام وقت بخیر

کسی از ویپاد بیشتر از 50 میلیون وام گرفت با چک دیجیتالی؟؟ 

سوال داشتم

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

من۵۰رو با چک دیجیتال گرفتم

درخواست چک دادم الان اینجاشو متوجه نمیشم میشه راهنمایی کنید

نوشته

شما درخواست در حال بررسی دارید گزارش وضعیت درخواست صدور دسته چک خود را بررسی کنید و با فاصله زمانی سه ساعته مجددا گزینه استعلام وضعیت صدور دسته چک را انتخاب کنید یا در صورت نیار اقدام به ایجاد درخواست صدور دسته چک جدید نمایید

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درخواست چک دادم الان اینجاشو متوجه نمیشم میشه راهنمایی کنید نوشتهشما درخواست در حال بررسی دارید گزار ...

سه ساعت دیگ بزن ببین من دوروز درگیرش بودم اخرم زنگیدم پشتیبانی گفت تو سامانه املاک کد پستیت مشکل داره کد پستی محل جدیدتو باید اونجا ثبت کنی 

سه ساعت دیگ بزن ببین من دوروز درگیرش بودم اخرم زنگیدم پشتیبانی گفت تو سامانه املاک کد پستیت مشکل دار ...

بعداز سه ساعت زدم بازم همین متن اومد،، کد پستی اینارو انجام دادم اوکین،، فقط نمیدونم کجا گزارش وضعیت درخواست چک بررسی کنم

اگ مشکلی نباشه جایی با زدن همین گزینه ها دسته چک برات اوکی میشه بعد سه ساعت سطح تو بالا بردی با تماس ...

اره تماس گرفتم،،، این فکر کنم مرحله اخره که صادر بشه

من تازه نصب کردم و یا تومنی گرفتم و الان می‌خوام دومیلیون بگیرم مینویسه باید گردش حساب داشته باشین ب ...

برا دوتومنی اینا موجودی نمیخواد گردش حساب برا اینه که بدهکار نباشی،،، فکر کنم بینشون باید ی فاصله زمانی باشه اولیو تصویه کردی دومی بلافاصله بهت نمیدن

انشالله حل میشه من یادم رفته مراحلشو ولی خیلی اسون بود من خیلی سخت میگرفتم اوکی میشه

اگه توی حسابت پول نباشه میتونی وام بگیری قسطش چن ماهه هست وچن هست مبلغش؟ میشه یه توضیح بدین ممنون میشم

اگه توی حسابت پول نباشه میتونی وام بگیری قسطش چن ماهه هست وچن هست مبلغش؟ میشه یه توضیح بدین ممنون می ...

نه باید پول تو حساب بذاری تا مبالغ برات باز بشه مثلا ۱۰میلیون ۹هزارتا سکه میخواد ۵۰میلیون ۴۵هزارتا سکه یسالسه هستش بازپرداختش...۲۳درصد نرخ سالیانه مثلا من ۵۰گرفتم ۵۶ پس میدم ماهی ۴ونیم تقریبا