2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یه عده روشنفکر میان میگن مگه دختر چشه و اینا 

بابا بیخیال طرف پسر بیشتر دوست داره هیچ ربطی هم نداره 

ولی کلا یه سوال مگه جنسیت با پدر نیست؟

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
حالا اگه دختر شد چی میشه؟

دقیقا نمیفهمن دیگه فکر میکنن همیشه بچه هاشون کنارشون میمونن بابا میزارن میرن ما فقط وظیفمونه بهشون برسیم درست تربیتشون کنیم به سرانجام برسونیم بعدشم راهشون رو خودشون انتخاب کنن حالا چه فرقی داره 

حالا اگه دختر شد چی میشه؟

هیچی سقطش میکنه😑 چه سوالیه خب بعد از باردار شدن دختر بشه یا پسر چه فرقی داره دوسش داره. ولی قبل بارداری حق داره جنسیت دلخواهشو بخواد. حق نداره؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

هیچی سقطش میکنه😑 چه سوالیه خب بعد از باردار شدن دختر بشه یا پسر چه فرقی داره دوسش داره. ولی قبل بار ...

فک کن دختر باشه بچش .

وقتی بزرگتر شد بشنوه اینا همه تلاششون واسه پسر دار شدن کردن ولی نشد... دختره حق داره ناراحت بشه حق نداره؟

فک کن دختر باشه بچش .وقتی بزرگتر شد بشنوه اینا همه تلاششون واسه پسر دار شدن کردن ولی نشد... دختره حق ...

نه حق نداره. بعد بارداری که نیس قبلشه. خب هرکسی میتونه یه جنسیت رو بخواد و براش تلاش کنه 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡