2777
2789

نمیدونم اسمش حسادته یا هر چی که اسمشو بزارین..ولی درکل خوبی بقیه رو میخوام ولی درکنارش دلمم میخواد خوشبخت ترین باشم همیشه خوش باشم..

مدام زندگی خودمو با دیگران مقایسه میکنم اینم بگم خودم تو زندگیم چیزی کم ندارم شوهرم مرد خوبیه ولی وقتی با کسی مقایسه ش میکنم یا زندگی مونو با کسی مقایسه میکتم اعصابم بهم میریزه همش سر چیزای بیخود باهاش دعوا میکنم مستقیم هم بهش نمیگم دلیلم فلان چیزه😞

میخوام ببینم شما هم اینطورین یا نه چ جوری بروز میدین چ جوری کنترل میکنین😟

به زودی به امید خدا منم تیکر بارداری میزنم 😮لطفا یه صلوات برا مادر شدنم بفرستین

اینم میدونم ک نباید باطن زندگیمو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه کنم ولی نمیدونم این حیه لعنتی چیه ک مدام مقایسه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه اینجورین. منم اینجوریم تازه تو دل خودم میگم کاشکی فلان خواستگارو قبول کرده بودم چقدر وضعم بهتر بود یا خانوادش فلان بودن خیلی وقتا هم پیش اومده با اون کسایی که مقایسه میکردم چیزایی دربارشون فهمیدم که قبلش نمیدونستم

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
عزیزم همه اینجورین. منم اینجوریم تازه تو دل خودم میگم کاشکی فلان خواستگارو قبول کرده بودم چقدر وضعم ...

منم اینجوریم میگم کاش بااین ازدواج نمیکردم و هزار کاش دیگه

نه اصلا

ولی تو فامیلاش ۳تاهمسن هستیم اونا خیلی مارو مقایسه می کنن

مثلا میگن شماخونه خریدید همون اول یا مثلا یکیشون ب شوهرش می گفت چرا مثه فلانی تو جمع صدام نمی کنی

این چندتا همسن منو بیچاره کردن

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐

من به هیچکس حسادت نمیکنم زندگیمو با کسی مثایسه نمیکنم چون همیشه میگم خوب خدا برام اینو میخواد چرا خودمو بکشم ولی اگه کسی موفقیت چشم گیری داشته باشه ازش میپرسم چیکار کردی که تونستی موفق بشی و اینکه تلاش میکنم منم موفق بشم همین

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
اینم میدونم ک نباید باطن زندگیمو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه کنم ولی نمیدونم این حیه لعنتی چیه ک مدا ...

منم عین خودتم . چیکار کنم خودمو بعدش میبازم ک چرامن .....

برای برآورده شدن حاجتم صلوات میفرستید 💗💗