2777
2789

میدونم باید برم روانشناس.اما رفتم و هرکدوم ی حرف زدن!!

خانمای باتجربه و ترجیحا متاهل نظربدن خیلی داغونم بخدا

من وشوهرم فامیلیم موقع نامزدی و عقد و عروسی خانواده ها خیلی بلا سرمون آوردن با لجبازی هاشون تماااام اون روزا برامون مثل کابوس بود...خانواده اون ریالی کمکش نکردن 

خانواده منم جهیزیه ای ک بهم دادن اندازه پول شیربهایی بود ک گرفته بودن از شوهرم...کلا عروسیمون سیرک بود

۵سال گذشته و از سال اول متوجه اعتیاد شوهرم شدم به سنتی(شنیده بودم دوران مجردیشم اعتیاد داشته اما خودش میگه بخدا نداشتم دروغه)و این چندسال من مث یک مرده متحرک زندگی کردم با شوهر بیکار معتاد و دعواهای لفظی وحشتناااک و فحشهای خانواده شوهرم ک ب شوهرم میگفتن زنت بچه نمیاره ک طلاق بگیره ازت خاک تو سرت و...

الان شوهرم بعد این همه مدت خودش شروع کرده بره کلاس ترک اعتیاد و ترک کنه و کلی قول و وعده خوب واسه روزهای بعد ترکش ب من میده اما من نمیدونم کدومو باور کنم 

شوهرم تو روی اکثر اطرافیانم موند و حتی فحش داد(آدم عصبیه و طاقت انتقاد نداره)

الان جوری شده ک همه ازش دور شدن کسی خونمون نمیاد 

خانواده منم هرکدوم ب نحوی ازش دلخورن 

حالا بنظرشما من وسط این زندگی چکارباید بکنم؟؟؟

اینم بگم از لحاظ قیافه و تحصیلات هیچی کم ندارم 

اینم بگم من دوران مجردیم اصلا خانوادم ازم حمایتی نمیکردن چ توی پول چ احساس 

بیشتر واسه فرار از اون خونه سمی ازدواج کردم اما...

الان پدرمادرم میگن طلاق بگیر برگرد اینجا پیش خودمون

اما من میترسم

فرصت آخر ترک رو بهش بده  اگه واقعا تصمیم جدی داره

اگه باز به اعتمادت خیانت کرد دیگه سفت سخت وایسا و جداشو

اگر که نه سر قولش موند گور بابای خانواده ها و خاطرات بدی که رقم زدن خودتون از نو بسازید زندگی رو با خاطرات جدید

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شوهرت واقعاً تصمیم جدی برای ترک داره، باید نشونه‌های واقعی رو ببینی، نه فقط حرف و قول:

آیا واقعاً در مرکز ترک معتبر تحت نظر پزشک و روان‌درمانگره؟

آیا دوره‌ی سم‌زدایی و بازتوانی روانی رو شروع کرده؟

آیا رفتارش تغییر کرده یا فقط وعده می‌ده؟

آیا حاضر شده مسئولیت مالی، عاطفی یا رفتاری رو بپذیره؟

اگر جواب‌ها “بله” باشن و خودت هنوز علاقه و امید داری، می‌تونی با شرط و مرز مشخص یه فرصت محدود (مثلاً ۳–۶ ماه) بهش بدی و در این مدت:

با کمک روان‌درمانگر متخصص اعتیاد و زوج‌درمانی پیش بری.

حمایت خانواده‌ات رو فقط در حد امن نگه داری (بدون دخالت مستقیم).

و اگر هیچ پیشرفتی نکرد، تصمیم قطعی‌تر بگیری.

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

اگر:

اعتیادش تکرار می‌شه یا درمان رو جدی نمی‌گیره،

خشونت یا توهین ادامه داره،

هیچ مسئولیتی در قبال تو یا زندگی نداره،

و خودت احساس می‌کنی “در کنار او نابود می‌شی”،

اون‌وقت جدایی نه شکست، بلکه نجاته.

برگشت به خونه‌ی پدر و مادر شاید ایده‌آل نباشه، ولی از موندن در محیط آسیب‌زا بهتره.

و بعدش می‌تونی با حمایت روان‌درمانگر روی “بازسازی خودت” کار کنی، چون به‌نظر می‌رسه بخشی از ریشه‌ی این ازدواج هم از فرار از تنهایی و محیط ناسالم قبلی بوده — و تو لایق آرامش واقعی‌ای، نه فقط فرار از درد.

قبل از هر تصمیمی، حتماً با روانشناس یا مشاور خانواده‌ای که تخصص در اعتیاد و روابط وابسته دارد مشورت کن (مثلاً زوج‌درمانگر یا تراپیست CBT).

وضعیت مالی و مسکن خودت رو بررسی کن — آیا می‌تونی روی خانواده یا کار حساب کنی؟

برای خودت “طرح ایمنی” بنویس: اگر تصمیم به جدایی گرفتی، کجا می‌ری، چطور خرج می‌کنی، از چه کسی حمایت می‌گیری.

هر تصمیمی گرفتی، سعی کن احترام به خودت و امنیتت رو در اولویت بذاری.

فقط تصمیم درست شما اینه که بچه فعلا نیارید تحت هیچ شرایطی 

اگر واقعا ترک کرد و رفتارش اصلاح شد اون موقع اقدام کنید 

یه فرصت کوچیک یده اگر دوباره برگشت سمت اعتباد طلاق بگیر ..اگرم خودت شاغلی که مستقل میشی