2777
2789
عنوان

چیزی از دوستم خیلی ناراحتم میکنه

149 بازدید | 12 پست

دوستم زمانی که من باهاش آشنا شدم افسردگی داشت و اون دوران کلا مکالمه ما راجب حال بد اون بودو یا هروقت باهاش بیرون میرفتم همش گریه میکرد آخرش می‌گفت ببخشید حال تورم بد میکنم منم خب میرفتم بیرون ک بهم خوش بگذره ولی میگفتم اشکال نداره دوست باید تو سختیا کنار آدم باشه اینو همون موقع هم به خودش گفتم گذشت این حال بدش  1سال اول رابطمون طول کشید بعد از یک سال حالش خوب شد دیگه اینطوری نبود چند ماه بود که همه چیز عالی بود و باهم واقعا خوب بودیم اما بعد 3 4 ماه برای من یه مشکلی پیش اومد که من دیگه کلی ناراحت بودم و گاهی افسرده چندبار اول شاید حدود یکماه بهم توجه میکرد ولی بعدش رفتم یه دوست صمیمیه دیگه پیدا کرد و با اون صمیمی تر از من شد و تهش حال بد منم کلی طول کشید ولی اون فقط ماه اولو کنارم بود و بقیشو مثه یه دوست عادی هر از گاهی میپرسید خوبی یا نه یکبار که خیلی حالم بد بود سر یه دعوایی حق و ب اون دوست جدیدش داد و من پیشش گریه کردم و گفتم یادته اون موقع ها تو حالت بد بود حالا حال من خیلی بده نیاز دارم کنارم باشی چیزی نگفت گفت اوکی ولی بعدش سر یه موضوع جزیی که بینمون شد گفت تو منت گذشته هارو به سرم کوبیدی کاش نمی‌کردی که منت بزاری گفتم من هدفم منت گذاشتن نبود میخواستم بگم همون‌طور که اون موقع ها من حواسم به تو بود توهم حواست به من باشه و ازم نپذیرفت ولی چیز بهم نگفت بعدش بصورت دوطرفه دیگه از هم پیگیر نشدیم و عملا دیگه دوست نیستیم حق با کی بود؟چند بار بهم گفته بود اگر اون سال تورو نمی‌دیدم تو باشگاه و باهات آشنا نمیشدم اتفاقای بدی برام میوفتاد و تو نجاتم دادی ولی واسه حال بد من شاید ۱۰درصد از خودشو گذاشت درحالی که من براش ۱۰۰گذاشته بودم این ناراحتم می‌کنه که حس میکنم منو فقط برای سختیا میخواست و خوشی هاش با بقیه س یا تا وقتی منو دوست داشت که خوب بودم و خوشحال و حالا که یکم حالم خوب نیست بدردش نمیخورم،دلم گرفته نظرتون چیه بیاید حرف بزنیم

هعییی دنیا همینه

غذای توی ظرف رو که می‌خورن و تموم میشه به اون ظرف میگن بشقاب کثیف

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو باید بپذیری همه که مثل تو خوب نیستن عزیزم 

واقعا رفاقتو‌ در حقش بجا آوردی ولی اون انگار خیلی بی معرفته 

مطمئن باش باز حالش بد شه میاد سمت تو اما تو هم مثل خودش رفتار کن ..کلا قطع رابطه کن

آرە منم همین حس رو‌ ازش گرفتم...نمیدونم من کلا با دوست جدید حال‌نمیکنم

نمیتونم دوست جدید صمیمی بشم همون درحد تماس و احوالپرسی

بەزور میخوان باهام صمیمی شن ولی انقد ضربە خوردم انقد ناامید شدم از دوست جدید ،کە ترجیح میدم تنهاییمو

منم تقریبا دوسال پیش با همکارم تقریبا دوست شدیم و خیلی شرایط مشابهی داشتیم و همین مارو به هم خیلییییی نزدیک کرد و هرروز گلایه و شکایت و کلی انرژی منفی و طوری که منم مثل خودش کرد و واقعا دید من و حال منم خیلی خراب شد و بعد کم کم خودشو از من دور کرد و یک حرفای بیخودی که غیر مسقیم بهم گفت که مناسب نبود و الان ۷ ماه هست دیگه باهاش رابطه ای ندارم و گذاشتم کنار واقعا از خودم تعجب می‌کنم چطوری اجازه دادم کار به اینجا بکشه و واقعا آدم گاهی اشتباه میکنه که بهتر زودتر متوجه شدم و تموم شد 

بنظرتون حرف من منت گذاشتن بود؟بعدم اون اوایل که من هرکاری که کردم که حالش خوب شده نه کاری برام کرده بود که بهش مدیون باشم مثلا نه شناخت چندانی ازش داشتم ولی الان که حاله من بد بود اون نباید به این فکر کنه که هم همون می‌شناسیم هم من تو سختیاش تنهاش نزاشتم؟

بنظرتون حرف من منت گذاشتن بود؟بعدم اون اوایل که من هرکاری که کردم که حالش خوب شده نه کاری برام کرده ...

بنظر من منت همینه دیگه

همه مثلهم نیستن اون تو نیست

تو یه ادم دیگه با شخصیت متفاوت هستی با شرایط متفاوت و خونواده متفاوت 

دوستت سابقه افسردگی داره و شخصیتش هم با تو فرق داره

شاید همین یه ماه هم براش سخت بوده

دوستی تون رو به هم زد؟

افسردگی باید با مشاور و. .. حل کرد نه فقط همه چیز بخواد با یه نفر درمان بشه

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

اکثر آدما همین طورن.تا وقتی حالت خوبه باهات هستن.

منم یه همکار منفی و سمی دارم که همش انرژی منفی میده و حتی وقتی حالت بده با حرفاش و مثلاً راهنمایی هاش حالت رو بدتر می‌کنه و فقط دوست داره بهت بفهمونه تو بدی و تو‌مقصری.از این آدما باید دوری کرد چون حال خودت هم بدتر میشه.

بنظر من منت همینه دیگههمه مثلهم نیستن اون تو نیستتو یه ادم دیگه با شخصیت متفاوت هستی با شرایط متفاوت ...

اشتباه میکنید این منت نیست شاید طرف فراموش کاره که یادآوری می‌کنیم بعدم چه ربطی به درمان داره چرا هرچی به هرچی ربط میدی بلاخره تو حال بدی آدم یه دوست میخواد کنارش

اشتباه میکنید این منت نیست شاید طرف فراموش کاره که یادآوری می‌کنیم بعدم چه ربطی به درمان داره چرا هر ...

اره 

ولی یاد بگیر و بدون هیچکس همیشگی نیست

حتی شوهر و خونواده هم اهی پشتت رو خالی میکنن

اره ولی یاد بگیر و بدون هیچکس همیشگی نیستحتی شوهر و خونواده هم اهی پشتت رو خالی میکنن

شماهم اینو بدون که ما تراپیست نیستیم بیایم انرزیمونو واسه حال بدیه بقیه بزاریم بی منت بعدم کارمون گیر کرد طرف بپبچه بره درسته که نباید توقع داشت ولی اگر دوستت تو سختیاش پشتت نباشه تو خوشیا که همه هستن

شماهم اینو بدون که ما تراپیست نیستیم بیایم انرزیمونو واسه حال بدیه بقیه بزاریم بی منت بعدم کارمون گی ...

درسته 

برحال هرکسی توانی داره

من فهمیدم توان زیادی ندارم حتی دوستی معمولی هم ندارم