2777
2789
عنوان

از شانس بدم

145 بازدید | 9 پست

من متاهلم بچه‌ام دارم خواستم برا کنکور بخونم با اینکه خیلی تنبلیم میشه 

خیلی تنبلیم میشه درس بخونم سعی می‌کنم یه چیزایی بخونم ولی الان که اومدم خونه بابام شوهرم رفت مسافرت سعی کردم یه چیزایی بخونم وقتی که بچه‌ام با آبجی اینا بازی می‌کنه ساعت ۹ بیدار شدم مامانم دید من بیدار شدم بعد مثلاً عصبی شد چون انتظار داشت  چون بیدار شدم کارهای خونه را انجام بدم بعد هی سرم غر می‌زنه که چرا بیدار شدم ولی کارهای خونه رو انجام ندادم خدایش من چطور برسم بخونم با این انتظارش 

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالته؟رشته ات چیه؟ تازه شروع کردی؟

سنم زیاده متولد ۸۰  ام  تازه میخام شروع کنم بچه نمیزار گفتم بیام اینجا  سرگرم بشه بزاره بخونم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بگو میخوام دزس بخونم

درک نداره  فقد میخاد به خواهر برادرم برسم   گفتم میخام بخونم  هی گف وای تو دشمنی برام تا بچمی چقد دلسنگی

سنم زیاده متولد ۸۰ ام تازه میخام شروع کنم بچه نمیزار گفتم بیام اینجا سرگرم بشه بزاره بخونم

نه عزیزم سنت زیاد نیست 

تجربی یا ریاضی یا انسانی میخوای کنکور بدی؟

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

نه عزیزم سنت زیاد نیست تجربی یا ریاضی یا انسانی میخوای کنکور بدی؟

تجربی

میتونی بچه رو بدی به مامانت یا مادر شوهرت اگر پیشش راحته 

خودت درست بخون

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

تجربی

ببین اگر واقعا رشته خوب بخواهی در حال حاضر باید حداقل ۲ سال وقت بزاری و خوب بخونی

چون چند سال از درس و اینا دور بودی و اگر بخواهی همان معمولی هم بخونی ۲ سال اوکیه

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥