2777
2789

نمیشه که مامانت برا مال شما نذر کنه

ولی اگه بتونی اینکار رو بکنی خیلی خوبه هم دل مامانت شاد میشه که به نذرش عمل کرده هم دل اون خاناوده ها هم چندبرابرش به خودت میرسه

خب به اینایی که میدونی مستحق نیستن نده بده به کسی که مطمئنی مستحقه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا دوسه تا خانواده رو میشناسم دختراشون جهاز میخوان وضع مالیشون خوب نیست هم خودشون هم همسرشون بعد ت ...

خدا هزار بار راضی تره تو این پول رو که اینقدر زحمت کشیدی، برای خودت خرج کنی تا اینجور آدما .....

ببخشید ولی احساسم اینه که مادرت بیشتر تو این نذر منیت داشته..... اولا که از جیب خودش هر کسی باید نذر بکنه و به گردن بقیه نیست

دوما انگار حس خودپسندی و غرور مادرت با این کار میخواد ارضا بشه...... و قضیه فقط یه نذر ساده نیست

در هر حال تو اصلا به حرفش گوش نده

یه بخشی مثلا ۵ یا ده درصد حقوقت رو خیرات کن 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

به نظرم نیازمند واقعی ادم های بیمار هستن چون واقعا خرج دوا درمون بالاست و شخصی که بیماری سخت داره قطعا توانایی کار کردن نداره .والا دختری که تصمیم به ازدواج میگیره و شوهر میکنه چهار ستون بدنش سالمه حتما اونم مثل اسی بره کار کنه و در حد وسعش وسایل ببره .

حالا به اون کاری ندارم من مشکلی نداشتم بدم ولی اینکه میبینن اینا نشستن تو خونه تا ۱۲ خوابن حرصم میگ ...

خودت مجردی دیگه نه؟ بگو برای ادای نذر شما من حقوقمو برای خودم جهاز میخرم.خخخخخخ

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

میتونی انجامش ندی اسی

چون یه فرد فقط میتونه از جانب خودش نذر کنه. نذر مامانت اصلا پذیرفته نیست چون از جانب خودش نیست 

پس انجامش نده!

بگو خودش هر ماه بره به کسایی ک مشکل دارن کمک کنه

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

حالا به اون کاری ندارم من مشکلی نداشتم بدم ولی اینکه میبینن اینا نشستن تو خونه تا ۱۲ خوابن حرصم میگ ...

اصلا زیر بار همچین کاری نرو بگو مامان تحقیق کردم نذرت باطله اگه نذری داری خودت انجام بده 

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

به نظرم نیازمند واقعی ادم های بیمار هستن چون واقعا خرج دوا درمون بالاست و شخصی که بیماری سخت داره قط ...

موافقم. هر جلسه شیمی درمانی نزدیک 12 میلیون میشد پارسال. تازه کسایی که شیمی درمانی میشن باید خورد و خوراکشون هم عالی باشه. خیلی سخته خیلی

به نظرم هر جوریه باید به خانواده های مریض دار کمک کرد.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
مت کیف بوبو( برندش بوبو هست)میخوامهمین الان نذر کردم شاغل بشی برام بخریشماره کارتمم ......۶۰۳۷

به مامانش بگو 

اون حاتم طایی شده از جیب اسی می بخشه ...... 

خوش اشتها هم‌هست‌

سه ماه حقوق ! 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊