2777
2789

بچه ها ما ازدواج نکردیم فعلأ دوستیم 

چیزی که این روزا دارم میبینم رو میگم تصمیم با خودتون 

نامزدم ۳۸ سالشه به شدت سخت پسنده تو همه چی 

قبل از من مادرش هزارتا کیس بهش پیشنهاد داده بود ولی قبول نکرده ، چرا دروغ بگم چندتاشونو میشناسم خدایی از من سرتر هستن و البته باباشونم پولداره ولی انتخاب نکرده 

پیش من درست عین بچه هاست مثلاً وقتی میریم بیرون و یدونه بستنی میخواییم بخوریم میذاره جلو من تا من همه کار کنم مثل باز کردن در یا قاشق دادن به دستش یا آب ریختن براش 

به هیچ وجه جرأت ندارم مثلاً از پسر دیگه ای حرف بزنم چون قشنگ حسادت رو درونش میبینم ، خیلی زود ناراحت میشه قهر میکنه سرسنگین میشه ، وقتی میریم بیرون همه کار میکنه تا بقیه متوجه بشن که مثلاً ما با همیم با صدای بلند عشقم و عزیزم میکنه ، قبلاً بهم گفته بود از بچه خوشش نمیاد چند روز پیش باهم بودیم همینجوری داشتیم حرف می‌زدیم من گفتم نمیشه که تا آخر عمر تنها بمونیم بلاخره یدونه یا دوتا بچه بیاریم و فلان ، یهو دیدم قشنگ حالتش عوض شد انگار رفت تو خودش ، من توجه نکردم ولی نامحسوس حرکاتشو زیر نظر داشتم یهو دیدم رفت تو فکر بعدش دستشو آورد جلو صورتمو برگردوند طرف خودش و گفت بچمونو دوس داری ؟ گفتم مگه میشه آدم بچه ی عشقشو دوس نداشته باشه ؟ بعدش محکم بغلم کرد سرمو بوسید یهو پاشد گفت من باید برم دیرم شده حتی نذاشت بغلش کنم خداحافظی کنم و رفت 😐 قشنگ معلوم بود حسادت میکنه که نکنه یه وقت بچه رو بیشتر از اون دوس داشته باشم 

شاید باورتون نشه ولی بارها خواستم کات کنم ولی یجورایی انگار دلم براش میسوزه 

خدا بخیر کنه میترسم از آیندم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
دلت برای خودت بسوزه

دقیقا 

خاک تو سرم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هیچکدوم اینایی که گفتی ربطی به تک فرزند بودنش نداشت!

بعدشم شما خودتم مشکل داری که دلت برا همچین ادمی میسوزه

از سر دلسوزی با کسی نباشید وگرنه بدترین ضربه هارو بعدا از همین ادمایی میخورید که براشون دلسوزی کردید 

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بهتر بود می‌نوشتید با " بچه " ارتباط نگیرید!! ربطی به تک فرزندی نداشت...

شماهم به امید تغییر به یه ارتباط اشتباه ادامه ندید!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

این موضوع زیاد ربطی به تک فرزندی ندارهبرید پیش مشاور

آخه نمیاد میگه ما مشکل نداریم که بریم 

خیلی خودخواه و یه دندست