2777
2789

سلام،خانواده شوهرم عروس جدیدشون با خانوادش دعوت کردن خونشون ولی من وباخانوادم دعوت نکردن،منم کلا با مادرشوهر ودختراش رابطه ای ندارم ،فقط هر دوهفته به احترام پدرشوهرم که باهام خوبه بچمو میبرم ببینه  مادرشوهر هم اونجا میبینم حالا من زنگ زدنی به پدرشوهر فهمیدم که عروس جدیدو با خانوادش دعوت کردن به صرف شام،حالا تامن رفتم خونشون مادرشوهرم میدونم میخواد چی بگه همیشه همین حرفارو میزنه میخواد بگه به شوهرت گفتم توام رو بیاره ولی شوهرت نیاورد ،شوهرمم اصلا چیزی به من نگفت من از زبون پدرشوهرم شنیدم مهمونی رو،شوهرم هیچوقت ریز ترین وبی اهمیت ترین چیزای خانوادشو به من نمیگه،میدونم مادرش بهش میگه که به من نگه،ولی خودش همه چیزو زندگی منو از زیر زبون شوهرم بیرون میکشه وبه دختراش انتقال میده،بنظرتون وقتی گفت ما تو رو دعوت کردیم شوهرت نیاورد بهش درجواب چی بگم که ضایع بشه؟

بگو اره بهم گفت ولی خودم از قبل برنامه داشتم برم فلانجا

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون وقتی گفت ما تو رو دعوت کردیم شوهرت نیاورد بهش درجواب چی بگم که ضایع بشه؟

وقتی شوهرت خبرای تو رو میبره مال اونا رو نه

بنظرم تنها جواب وکاری که باید کنی اینه که رابطتون کم و بی دردسره

مهمونی هم فدای خوشبختیتون

مهمونی چه اهمیتی داره؟ شاید همین مهمونی عامل بدبختی عروستون بشه خخخخ

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بهش بگو خودم گوشی داشتم میتونستی زنگ بزنی دعوت کنی

نه ببین اون خودش با دختراش دوست ندارن من بیام مهمونی بخاطر همین الکی میگن به شوهرت گفتیم تورو بیاره ولی شوهرن نیاورد یعنی میخوان شوهره رو مقصر جلوه بدن

نه ببین اون خودش با دختراش دوست ندارن من بیام مهمونی بخاطر همین الکی میگن به شوهرت گفتیم تورو بیاره ...

اگه اینطوره بگو مامان جان مگه من گلگی مردم که این همه توضیح میدید نه من علاقه ای به مهمونیهای شما دارم نه شما علاقه ای به حضور من،پس هی اسمون و ریسمون نباف

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
بنظرتون وقتی گفت ما تو رو دعوت کردیم شوهرت نیاورد بهش درجواب چی بگم که ضایع بشه؟وقتی شوهرت خبرای تو ...

گاهی نبودن و نداشتن به سوده

مثلا یه خونواده هست ماشینندارن البته طرفما 80 یا 90 درصد ماشین ندارن من اون خونواده رو میگم که میتونن ولی نمیخرن و شاید خیلی هم دوست دارن داشته باشن 

میگم اگه داشته باشن زندگی شون نابود میشه و خداروشکر ندارن و نداشتنش به سودشونه

مهمونی رو بی خیال نیازی نیست بازم یاداوری کنی طبق تاپیکت انگار بارا یاداوری کردی و گفتی

شاید هم گفتنش باعث کوچک شدنت پیش عروس جدید بشه و بشه نقطه ضعفت

بنظرم همه جوره به نفعته فراموش کنی و یاداوری نکنی

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

اگر برات مهمه با شوهرت برو کنارش باش تا در حضور همسرت بهت بگه و بعد به شوهرت بگو چرا نگفتی ما به اینکار میگیم روبرو کشی یعنی جلوی مامانه و شوهرت 

اگر هم مهم نیست بیخیال شو جوابشو نده