2777
2789
عنوان

نی نی سایت واینترنت مفید بوده

97 بازدید | 14 پست

سلام به همگی آیا شده مطلبی را درنی نی سایت  یا اینترنت سرچ کنی و طبق اون نظرات انجام بدی و اشتباه باشه ؟؟

یعنی تجربه دیگران به دردت نخوره؟

برای من

بله شده وخداروشکر خیلی شدید نبود

یک جایی نوشته بود خوردن دلسترکلاسیک  شیر رو افزایش میده منم خوردم وبچه ام دل درد شدید گرفت و بیمارستان رفتیم 

نه

برای پریود شدن آب و زرد چوبه رو اینجا خوندم با آب هویج ک جفتشون مفید بود

برای جلوگیری از آبریزش بینی ماساژ و بالا کشیدن بین دو ابرو ک بازم مفید بود

برای کنترل لکه بینی قرص گفته بودن اونم خوب بود

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای مدیریت رابطه با خانواده همسر مطلب خوندم و خوب بود چون من خودم رو فدای اونا کرده بودم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

نه برای پریود شدن آب و زرد چوبه رو اینجا خوندم با آب هویج ک جفتشون مفید بودبرای جلوگیری از آبریزش بی ...

قراره دراین تایپیک  فقط بد ها رو بگید

اینها که برای شخص شما، مفید بوده

قراره دراین تایپیک فقط بد ها رو بگیداینها که برای شخص شما، مفید بوده

اهان من عنوان رو جواب دادم

برای مدیریت رابطه با خانواده همسر مطلب خوندم و خوب بود چون من خودم رو فدای اونا کرده بودم

مواردی که به دردتون نخورده واشتباه بوده رو باید بگید دراین تایپیک 

نه مفیدها برای شخص شما

هر مطلبی رو سرچ می کنید از منبعش مطمئن بشید.الان بلاگرا هم حرف زیاد میزنن.و نسخه می پیچن ایا همه حرفاشون درسته؟؟ به خصوص دارو تغذیه و مشاوره های روانشناسی باید از علمی بودنش مطمئن باشید.من یکبار واسه امتحان یدونه طلسم از اینترنت گرفتم مال محبت شوهر بود چند سال پیش سنم کم بود ،و طبق دستور استفاده کردم وای به محض اینکه دستورشو انجام دادم شوهر آرومم روانی شد داد میزد دعوا می کرد منم کوتاه نیومدم دوتامون داد و فریاد می کردیم کلی وسیله شکستیم دخترم دوسه سالش بود ترسیده بود از ترسش گریه می کرد،یک هفته خونمون دعوا بود

وای

اره طلسمه گفته بود بدن کامل یک انسانو بکش نمی دونم تو چشماش اینو بکش،توی انگشتاش این روی شکمش فلان شکل بعد بزنش تو گلاب و زعفران و با اون گلاب و زعفران چایی درست کن،نمی دونی چه بلوایی شد

اره طلسمه گفته بود بدن کامل یک انسانو بکش نمی دونم تو چشماش اینو بکش،توی انگشتاش این روی شکمش فلان ش ...

هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت سراغ این جور چیزها نرو، حتی اگه یه آدم  حرفه ای و ماهر برای اینکار دردسترس ات بود، اون لحظه شاید حل بشه مشکلت تازه درصورتی که پیش آدم کاربلد بری، ولی قطعا درآینده اتفاق ناگواری برات می یفته، دروازه بدی توزندگیت باز میشه بااینجور کارها، سمت اینجور کارها اصلا نرو

خدا

به خدا پناه ببر

که قدرتمندترین قدرت عالم است و کلید رسیدن خواسته هات ازطریق خدا دوتا چیز است اول کاملا بهش اعتماد داشته  باشی دوم صبور باشی 

هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت سراغ این جور چیزها نرو، حتی اگه یه آدم حرفه ای و ماهر برای اینکار دردسترس ا ...

من اعتقادم ندارما.ذهن فضول و کنجکاوم منو کشوند به سمت این کار.من خودم دیگران رو نصیحت می کنم سمت ای کارا نرن.خودم وسوسه شدم واسه یه بارم ببینم چیه.مفتی هم بود..سنم هم کم بود.خیلی به خیر گذشت.به خصوص از سر بچه ام