2777
2789
عنوان

مسخرم نکنید خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی می‌ترسه که تا به حال بچه دنیا نیاورده ولی این ترس که میگی اگه واقعی بود چرا 2 بچه دیگه با سزارین ...

سر اولی چون تجربه نداشتم نترسیدم دومی از ترس تو اتاق عمل میلرزیدم این هم اا ز روز اول افسردگی گرفتم

باورت میشه هیچ امیدی ندارم هیچ انگیزه ای برا ادامه زندگیم افسردگی شدید گرفتم

ننه گل به خدا این شیطانه که میخواد با این راه زنذگیت مختل کنه من ی دختر دوساله دارم وقتی دنیا اورمدش ی صدای تو سرم میگفت از سه طبقه پرتش کن پایین تا مثل خودت بدبخت نشه 😔😔😔😔

نگو منم افسردگی گرفتم ی روز به دوستم گفتم گفت این شیطانه به خدا متوسل شو به همون خدا دیگه از اون روز هیچ فکری بدی برام نیومد

چرا نفوس بد می زنی گلم....

یکی از دوستای من ۵ تا سزارین آورده

یکی دیگه از همشهری ها ۴ تا سزارین آورده و جالبه تو فکر پنجمی هست....

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم
سر اولی چون تجربه نداشتم نترسیدم دومی از ترس تو اتاق عمل میلرزیدم این هم اا ز روز اول افسردگی گرفتم

دخترعموی من سه تا سزارین کرداصلانترسیدیکیم دوسه ماهگی سقط کردالان چهارمی بارداره تازه بعداینم میخوادبیاره

چرا ترس؟من خیلی خیلی آدم ترسویی هستم

ولی اگه دکتر خوبی انتخاب کنی سزارین هیچی نیست

به این فکر کن که الان که خبری نیست

موقع عملیات که بیهوشی

بعدشم که به سلامتی نی نی به دنیا اومده و همه چی تموم شده

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم