واقعا گناهی نمونده که من نکرده باشم ادم بدی نیستم ها تا جایی که در توانم بود سعی کردم ازارم به کسی نرسه ولی تو حق الله خراب کردم راستش با توجه به تاپیک پربازدید امروز من تو جهنمم نمیذارن یه کارتن بذارید نو قبرم مرسی
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاشکی میشد خیلی حرفا اینجا زد حیف که نمیشه، فقط اینو بگم توی دنیای محدود ذهنی خودت هستی، یکبار برای دل خودت و انسان بودنت زندگی کن نه برای ترس از جهنم، برای انسانیت اون موقع از این حال ناراحت در میای
کاشکی میشد خیلی حرفا اینجا زد حیف که نمیشه، فقط اینو بگم توی دنیای محدود ذهنی خودت هستی، یکبار برای ...
اگه برا ترس از جهنم بود نمی گفتم تو قبرم کارتن بذارید اتفاقا تا حالا خیلی به جهنم و بهشت فکر نکردم بلکه اینجا رو مکان یاذگیری و توسعه انسان دونستم ولی خب این تاپیک باعث شد فکر کنم کارایی کردم که اشتباه بودن
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
اگه برا ترس از جهنم بود نمی گفتم تو قبرم کارتن بذارید اتفاقا تا حالا خیلی به جهنم و بهشت فکر نکردم ب ...
ببینید اون دنیارو نه من دیدم و نه شما و نه شخص دیگه ای که بیاد تصاویر و چیز تائید شده ای نشون بده، سعی کن این دنیاتو با هر تلاشی بسازی و حال خوب برای خودت درست کنی هرچیم بوده فراموش کن بره، از الان به بعد آینده خوب برای خودت بساز
عذاب وجدان خودش خییلیه طرف اختلاس کرده هزاران خانواده رو به روزی نشون ده که از صد تا جهنم بدتره آبجی ...
چی بگم عذاب وجدان به درد نمی خوره تو حال من مثل این به یکی سیلی بزنی زعذ هر سیلی بکی معذرت میخوام البته شاید
این که احساس گناه دارید نشانه خیلی خوبی....، خدا توبه پذیره ... توبه کن و سعی کن جبران کنی عزیزم
راستش هربار سعی کردم جبران کنم نشد
کارته یادت نره با وفک قاچاقی و پفیلا ابشم با من شاید دیدا نشد