2777
2789

واقعا گناهی نمونده که من نکرده باشم ادم بدی نیستم ها تا جایی که در توانم بود سعی کردم ازارم به کسی نرسه ولی تو حق الله خراب کردم راستش با توجه به تاپیک پربازدید امروز من تو جهنمم نمیذارن یه کارتن بذارید نو قبرم مرسی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشکی میشد خیلی حرفا اینجا زد حیف که نمیشه، فقط اینو بگم توی دنیای محدود ذهنی خودت هستی، یکبار برای دل خودت و انسان بودنت زندگی کن نه برای ترس از جهنم، برای انسانیت اون موقع از این حال ناراحت در میای

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

کاشکی میشد خیلی حرفا اینجا زد حیف که نمیشه، فقط اینو بگم توی دنیای محدود ذهنی خودت هستی، یکبار برای ...

اگه برا ترس از جهنم بود نمی گفتم تو قبرم کارتن بذارید اتفاقا تا حالا خیلی به جهنم و بهشت فکر نکردم بلکه اینجا رو مکان یاذگیری و توسعه انسان دونستم ولی خب این تاپیک باعث شد فکر کنم کارایی کردم که اشتباه بودن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

اگه برا ترس از جهنم بود نمی گفتم تو قبرم کارتن بذارید اتفاقا تا حالا خیلی به جهنم و بهشت فکر نکردم ب ...

ببینید اون دنیارو نه من دیدم و نه شما و نه شخص دیگه ای که بیاد تصاویر و چیز تائید شده ای نشون بده، سعی کن این دنیاتو با هر تلاشی بسازی و حال خوب برای خودت درست کنی هرچیم بوده فراموش کن بره، از الان به بعد آینده خوب برای خودت بساز

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

عذاب وجدان خودش خییلیه طرف اختلاس کرده هزاران خانواده رو به روزی نشون ده که از صد تا جهنم بدتره آبجی ...

چی بگم عذاب وجدان به درد نمی خوره تو حال من مثل این به یکی سیلی بزنی زعذ هر سیلی بکی معذرت میخوام البته شاید

منم جام ته جهنم😁😁😁😁

ولی نهج البلاغه روخوندی

این که احساس گناه دارید نشانه خیلی خوبی...‌.‌، خدا توبه پذیره ... توبه کن و سعی کن جبران کنی عزیزم

راستش هربار سعی کردم جبران کنم نشد

عه یک دوست پیدا کردم برای اون دنیام😍😂

کارته یادت نره با وفک قاچاقی و پفیلا ابشم با من شاید دیدا نشد