2777
2789
چطور تاپیک ها حذف میشه....مامانم داشت از حرص سرخ میشد چرا مشخصات خواستگار گفتم....

متاسفانه فقط روزهای زوج توی ساعت خاصی باید نی نی یار حذف کنه. 

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

اونو دوشنبه ساعت ۱۷ زدم.حذف نکرد.دقیقا چیکار کنم ؟

مشکل منم بود اتفاقا داشتم توی تاپیک ام میگفتم💔🥲

من هر وقت میفرستم حذف نمیکنن همه اش مونده همون ساعت هم میفرستم چاره ای نیس اصن

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

وای این خواستگاره چه داستان شده 😐

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

مرسی گلم نحوه حذف رو بلد نیستم.من الان میخوام تمام تاپیک های این ماهم حذف بشه

فکر کنم هر بار یکی یا دو تا رو میتونی حذف کنی

وای این خواستگاره چه داستان شده 😐

دقیقا 

بدشگون🫠

مضخرفه

حالا بعد از ظهر باز زنگ زده بود..‌منم برنداشتم رفت پیغام گیر

انقدر عصبی شدم داد زدم گفتم اصلا دیگه کسی حق نداره تو این خراب شده در مورد ازدواجم حرف بزنه 

تلفنم از برق زدم...

خاک تو سرم مامانم ناراحت شد 

تعلیق هم اگه بشی، تاپیک هات میمونه

خود نی نی یار گفته با تعلیق شدن، تاپیک هاتون حذف نمیشه و بقیه میتونن ببیننشون. فقط خودت نمیتونی تاپیک جدید بزنی یا پست بزاری. نی نی یار گفته قبل از درخواست تعلیق ، طی چند روز تاپیک هاتون رو کم کم حذف کنید تا بعد از تعلیق باقی نمونن

@niniyar‍  با عرض معذرت، اگه میشه این دوستمون رو راهنمایی کنید.