2777
2789
عنوان

وسواس

257 بازدید | 47 پست

وسواس بیماری دارم

همش فک میکنم بیماری خطرناکی دارم با هر علایمی

همش میترسم بستری شم و عمل شم و اطرافیان ازت شن

واقعا برام عذاب شده این زندگی

ی بار مردن بهتر از این همه ترسه😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم وسواس داشتم ولی خودمو کنترل کردم همش دستمو میشستم همش خودمو میگرفتم ب چیزی نخورم

رفتی روانشناس ؟

من خیلی دکتر چک اپ اینا رفتم ولی همش میگم نکنه تشخیص نداده دستگاه

علایم بیماری دارم ولی میگم سرطان یا بیماری لاعلاج دارم

واقعا دیگ خستم از گریه  کردن 

فک میکنم ژنتیکی هست

من دوسال دارو خوردم خیلی خوب بود بیخیال شده بودم.....ولی ترک کردم‌‌‌‌‌‌‌.....باز بدتر شده....

من اصلا ن دکتر رفتم ن دارو خوردم خیلی هم وضعیتم بد بود ولی الان خوبم تغیر مکان دادم خیلی برام خوب بود

من دوسال دارو خوردم خیلی خوب بود بیخیال شده بودم.....ولی ترک کردم‌‌‌‌‌‌‌.....باز بدتر شده....

واقعا اگ خوب میکنه میخورم چون دیگ از اضطراب بیماری واقعا بیماری گرفتم دیونه شدم ی مدت از زگیل اینا می‌ترسیدم همش میرفتم دکتر تا دیدم درمان داره 

قفلی زدم رو مشکلات روده مزمن 

رفتی روانشناس ؟من خیلی دکتر چک اپ اینا رفتم ولی همش میگم نکنه تشخیص نداده دستگاهعلایم بیماری دارم ول ...

من دکتر اصلا نرفتم چن تا فیلم مشاوره ای بود دکتر بود اونا رو نگاه کردم خیلی خوب بود