2777
2789
عنوان

کنسرت رفتن پسرا چ معنی میده

323 بازدید | 17 پست

ادمی ک اصلا اهل این حرفا نبوده

امشب اعتراف ب کنسرت رفتنش کرد  اونم چندین بار

نمیگم بده ها🙂برا این ادم بده با اون همه ادعا...

بعد ب من میگفت اهنگ گوش نمیدم...

من خودم با اهنگ و کنسرت مشکلی ندارما اوکیم

از شخصیت پنهانی ک داره رو میشه میترسم :))

کاش ی یار پای منطقم میموندم  برای همیشه تمومش میکردم

اما خاک تو سرم ک باز برمیگردم بهش🤦🏻‍♀️

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

کنسرت که اوکیه

عرق خوریش هم یکم دیگه برات رو میشه

کسی که بیشتر از همه ادعا میکنه ماتحتش از همه گوهی تره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر آدم مذهبی بوده و یا ادعا مذهبی بودن داشته 

باید بهت بگم شناختن این آدما به شدت سخته 

چون خوب ادعا میکنن

خوب ادا و اصول دارن 

ولی در عمل .....

(مذهبی نما ها رو میگم الان هوار نشید رو سرم)

مصداق بارز آب نمی بینن وگرنه شناگر های ماهری هستن 

فامیلای بابای منم پاستوریزه بودن 

بعد بچه هاشونو از ما دور نگه میداشتن میگفتن دختر پسرای این خانواده بی بندو بارن 

حالا ما الان نه سیگار میکشیم نه پارتی میریم نه الکل میخوریم اونا همه اره 

اگر آدم مذهبی بوده و یا ادعا مذهبی بودن داشته باید بهت بگم شناختن این آدما به شدت سخته چون خوب ادعا ...

بعضی ها کلا اهل تظاهر هستن بحثشون جداست 

ولی بعضی ها هم یهو طناب پاره میکنن از سخت گیری زیاد خانواده 

کنسرت که اوکیهعرق خوریش هم یکم دیگه برات رو میشهکسی که بیشتر از همه ادعا میکنه ماتحتش از همه گوهی تر ...

خیلی بامزه گفتی

ب جا گریه خندم گرفت😂🤦🏻‍♀️

اره عجیبه منم از ادمایی ک ادعایی برخلاف شخصیت شونو دارن میترسم

من برا اینکه اهل این چیزا نبود پذیرفته بودنش

وگرنه دور تا دورم پر از پسر این مدلیه ک شرایطشونم بهتررره

میخواستم این شکلی باشه ک میرفتم باهمونا 🚶🏻‍♀️

اگر آدم مذهبی بوده و یا ادعا مذهبی بودن داشته باید بهت بگم شناختن این آدما به شدت سخته چون خوب ادعا ...

اره مذهبی بوده :))

از همین دارم دبونه میشمم

فامیلای بابای منم پاستوریزه بودن بعد بچه هاشونو از ما دور نگه میداشتن میگفتن دختر پسرای این خانواده ...

سختگیری بیشتر بشه نتیجه عکس داره متاسفانه

خیلی بامزه گفتیب جا گریه خندم گرفت😂🤦🏻‍♀️

بخدا جدی میگم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی