2777
2789

یه شب دعوا کردیم 

کتکم زد به حدی کتکم زد همسایه ها اومدن 

منو بردن خونشون 

خودش زنگ زد خانوادش و خانوادم 

خانوادش اومدن مادرشوهرم و شوهرم بهم 

حمله کردن منو بزنن منم نفهمیدم چیشد 

مادرشوهرم رو زدم بدجور 

اونا هم کم نزاشتن 

خلاصه تموم شد فرداش داشتم میرفتم 

دنبال شکایت دیدم ماشین شوهرم جایی 

پارک هست و چون میدونم عادت داره 

در ماشین رو قفل نکنه رفتم سر وقت ماشین 

و کلید های خونم رو برداشتم از ماشینش 

تو ماشینش هم مادرشوهرم و خواهرشوهرم بودن 

در حضور همونا سریع پریدم تو ماشین 

منو دیدن کپ کردن بدجور ترسیدن 

منم جای کلید های خونه رو میدونستم 

برداشتم و فرار کردم 

افتادیم پی شکایت و شکایت بازی از شوهرم 

تعهد گرفتم و برگشتم 

حالا شوهرم میگه من از هیچی ناراحت نشدم 

جز یه چیزی 

اونم اینکه چطور اومدی جلوی مادر و خواهرم 

کلید ها رو برداشتی رفتی

ولی مادرخواهرم مثل بادمجون موندن نگات کردن 

به نظرتون این سوختن داره ؟

من هر چی فکر می‌کنم نمیفهمم منظورش چیه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو وسط دعواحلواپخش نمیکنن

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

اگه قرار بود برگردی کلید برداشتنت چی بود ؟و اینکه یعنی نیاد تو خونه ؟هذفت این بود؟خوب کلیدساز میاورد

وقت نداشتم باید کلید رو میگرفتم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍