پسرم چند روز زیر شکمش درد میکرد بعد دکتر واسش سونو نوشت فهمیدم التهاب روده ی خفیف داره. تو نت چیزای خوبی ننوشته تا فردا که سونو رو ببرم پیش دکتر روانی میشم. لطفا بگید این بیماری درمان داره؟کسی بوده خوب شده باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچی نیست عزیزم اکثرا گوگل و .... حرف الکی زیاد میزنن این دیگه ثابت شدهنگران نباش با تغذیه مناسب خوب ...
شما تجربه داشتین؟ اخه پسرم تو یک سالگیش بهو لاغر شد و تا الان لاغر موند با اینکه غذا خوب میخوره ولی وزن نمیگیره. یهو یبوستو اسهال گرفت که بردمش سونو فهمیدم التهاب خفیف داره
شما تجربه داشتین؟ اخه پسرم تو یک سالگیش بهو لاغر شد و تا الان لاغر موند با اینکه غذا خوب میخوره ولی ...
نه گلم تجربه نداشتم ولی مطمئنم چیزی نیست و اینم مطمئنم که گوگل و... خیلی جو میده من خودم بارها سر یه مسئله از گوگل کمک گرفته بودم تجربه داشتم دروغ میگه
🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی