2777
2789

پسرم چند روز زیر شکمش درد میکرد بعد دکتر واسش سونو نوشت فهمیدم التهاب روده ی خفیف داره. تو نت چیزای خوبی ننوشته تا فردا که سونو رو ببرم پیش دکتر روانی میشم. لطفا بگید این بیماری درمان داره؟کسی بوده خوب شده باشه

برای شادی روح بابام یدونه صلوات میفرستی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التهاب روده بزرگ یا کوچیک ؟؟ 

الیته هردو قابل درمانن .با دارو قابل کنترل 

فقط و فقط به حرف دکتر در مورد تغذیه و دارو گوش کن .رژیم غذایی مناسب 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

هیچی نیست عزیزم اکثرا گوگل و .... حرف الکی زیاد میزنن این دیگه ثابت شده

نگران نباش با تغذیه مناسب خوب میشه 

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

التهاب روده بزرگ یا کوچیک ؟؟ الیته هردو قابل درمانن .با دارو قابل کنترل فقط و فقط به حرف دکتر در مور ...

اینو نمیدونم دکتر باید ببینه

اینو نمیدونم دکتر باید ببینه

ان شالله زود رفع میشه .فقط بدون قابل درمان و پیشگیری برای عود هست 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

هیچی نیست عزیزم اکثرا گوگل و .... حرف الکی زیاد میزنن این دیگه ثابت شدهنگران نباش با تغذیه مناسب خوب ...

شما تجربه داشتین؟ اخه پسرم تو یک سالگیش بهو لاغر شد و تا الان لاغر موند با اینکه غذا خوب میخوره ولی وزن نمیگیره. یهو یبوستو اسهال گرفت که بردمش سونو فهمیدم التهاب خفیف داره

شما تجربه داشتین؟ اخه پسرم تو یک سالگیش بهو لاغر شد و تا الان لاغر موند با اینکه غذا خوب میخوره ولی ...

نه گلم تجربه نداشتم ولی مطمئنم چیزی نیست و اینم مطمئنم که گوگل و... خیلی جو میده من خودم بارها سر یه مسئله از گوگل کمک گرفته بودم تجربه داشتم دروغ میگه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

نه گلم تجربه نداشتم ولی مطمئنم چیزی نیست و اینم مطمئنم که گوگل و... خیلی جو میده من خودم بارها سر یه ...

ممنون عزیزم