2777
2789
عنوان

کسی هست اینجوری باشه 🙂

57 بازدید | 5 پست

سرکار وقتی همه جمع میشن پیش هم من دوس ندارم برم 

دلم میخواد کارمو انجام بدم و گزارش بدم 

همکارام خیلی دخترای خوبین و تو چارچوب خیلی راحت با همکلرای اقا بحث میکنن و شوخی میکنن(شوخیای بد نه ها خیلی معمولی)من ولی کار داشته باشم میرم حرف میزنم 

انگار اصلا نمیتونم اون ارتباطی که بایدو بگیرم 

از خودم بدم میاد سرهمینم بقیه بامن خیلی رسمین یا راحت نیستن(با دخترا خیلی خوبم)

حتما درونگرایی شایدم خیلی نجیبی اشکال نداره همه که نباید مثل هم باشن همونطوری که هستی خودت و دوست داشته باش منم مثل تو هستم

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما درونگرایی شایدم خیلی نجیبی اشکال نداره همه که نباید مثل هم باشن همونطوری که هستی خودت و دوست دا ...

گاهی حس میکنم این ویژگیم باعث میشه عقب بمونم یا چندتا چیز بتونم از بودن بابقیه ساد بگیرم 

گاهی خس میکنم نگنه افسرده ام این مدلیم 

نمیذونم 

گاهی حس میکنم این ویژگیم باعث میشه عقب بمونم یا چندتا چیز بتونم از بودن بابقیه ساد بگیرم گاهی خس میک ...

خودت و اذیت نکن عقب نمی مونی ولی اگه دوست داری تغییر کنی می تونی کم کم وقت بیشتری پیششون بمونی و اینکه اعتماد بنفست و ببر بالا به خودت زمان بده آروم آروم تو هم با بقیه احساس راحتی می کنی

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.