2777
2789
رک باشیم وقتی یه چیزی رو دلمون نمیخواد بدون خجالت و سریع بگیم نههیچوقت هم در مورد خودمون با کسی صحبت ...

اینقد بی گناه دلم شکسته شد که فکر میکنم گرفتن حقم دلشونو میشکونه یا منو کوچیک نشون میده

اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقد بی گناه دلم شکسته شد که فکر میکنم گرفتن حقم دلشونو میشکونه یا منو کوچیک نشون میده

نه چرا اینطوری فکر میکنی ؟ تو که قرار نیست بی احترامی کنی 

برای اینکه اونا ناراحت نشن مدام خودت رو ناراحت میکنی؟ این خیانت به وجود خودته

الهم عجل لولیک الفرج

نه چرا اینطوری فکر میکنی ؟ تو که قرار نیست بی احترامی کنی برای اینکه اونا ناراحت نشن مدام خودت رو نا ...

دقیقا بخاطر ترس اینکه یموقع کم بیارم یا راجبم بد فکر کنن حرفی نمیزنم 

همینم باعث کمبود اعتمادبه نفسمه

دقیقا بخاطر ترس اینکه یموقع کم بیارم یا راجبم بد فکر کنن حرفی نمیزنم همینم باعث کمبود اعتمادبه نفسمه

یه مدت سعی کن متفاوت رفتار کنی 

همونجوری رفتار کن که یه آدم قوی رفتار میکنه 

من مطمعنم نتیجه ی خیلی خوبی میده

الهم عجل لولیک الفرج

یه مدت سعی کن متفاوت رفتار کنی همونجوری رفتار کن که یه آدم قوی رفتار میکنه من مطمعنم نتیجه ی خیلی خو ...

مرسی اگه بتونم 

گاهی خودمو  گول میزنم که نفهمیدم اما واقعا متوجه میشم رفتارا رو