2777
2789

اصلا نمیتونم بفهمم چرا اینجوریه از دخترای دانشگامون هست اگه از نزدیک یا کلا توی کلاس ببنیش خیلی خیلی چهرش خوشگل تر از عکسای پروفایلشه شاید بخواین بگین که عکساشو بد گرفته یا بد عکسه ولی همه عکساش از نظر نور و زاویه و چیزای دیگه اوکیه ولی انگار اصلا یک دختر دیگس همچین چیزی ندیده بودم تقریبا همه پروفایلاشون از خودشون بهتره ولی این برعکس بود دوستمم بهم گفت توی محل آزمون دیده بودش بدون آرایش و کلا جا خورد انگار اصلا یک دختر دیگه بود چقدر مگه میشه با آرایش آدم صورتشو عوض کنه خیلی حوصله میخواد 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

واقعا شماها فرق با ارایش و بی ارایش رو متوجه نمیشین؟ تا چند سالگی اینطوری هستین؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با آرایش که میشه لو لو رو به هلو تغییر داد 

ولی اگه بدون آرایش هم خوشگل بوده 

پس بد عکسه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

واقعا شماها فرق با ارایش و بی ارایش رو متوجه نمیشین؟ تا چند سالگی اینطوری هستین؟

خوب عکس پروفایلشم با آرایشه دیگه ولی میگم انگار دو تا دختر جدان نمیدونم چجوری اینقدر فرق میکنه 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

با آرایش که میشه لو لو رو به هلو تغییر داد ولی اگه بدون آرایش هم خوشگل بوده پس بد عکسه

نمیدونم بدون آرایشش رو ندیدم ولی دوستم دید گفت اصلا خوشگل نبود مثل وقتی که آرایش داشت 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

ینی با آرایش خوشگله؟ عکسای پروفش بی آرایشه؟

پروفایلشم با آرایشه ولی کلی طوریه که انگار من فک میکردم فقط یک پودر زده به صورتش آرایش خیلی معمولی انگار

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

نمیدونم بدون آرایشش رو ندیدم ولی دوستم دید گفت اصلا خوشگل نبود مثل وقتی که آرایش داشت

اها فک کردم میگی بدون آرایش خوشکل بوده 

پس همون عکس های تلگرامش چهره واقعیشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀