2777
2789

هم وسایل مغازشون چند برابر میشه و سرمایشون هم درصد سودشون بالا تر میره 

اون وقت ما حقوق بگیرا روز به روز فقیرتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما مغازه داریم هر وقت قیمت اجناس بالا میره تا یکی دوماه کار ما میخوابه اجاره مغازه رو باید از جیب بدیم الان ۱۱۰ میلیون اجاره مغازه ی دوران جنگ و دوماه بعدش که فروش نداشتیمو باید آخر ماه بدیم چک دادیم

عزیزم تا مغازه چی باشه مثلا ی جنسی هست روش قیمت خورده مثلا صدهزار وقتی میفروشن دفعه بعد ک میخوان بخرن خودشون باید صد و ده بخرن ...والا همچین سود هم نیست مگه اونایی ک ابزار و وسایل بدون قیمت میفروشن ...یا مشاغلی مثل اهن فروشی

بعدم نصفشون مستاجرن دست کم ماهی ۲۰اجاره میدن ، ۱۵به شاگرد و هرسال هم کلی مالیات مشتری هم ک نیست ...اوضاع برای همه خرابه جز عده خاص

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شغل آزادا همه وضعشون خوبه همونا خرید میکنن

با این تورم و گرونی هیچکس دیگه وضعش خوب نیست میری بازار همه مغازه ها خلوت یه مغازه لباس فروشی بود لنقدر همیشه شلوغ بود ما هم ترغیب شدیم مغازه بزنیم الان دوبار اخری که رفتم خلوت خلوت بود تازه هرماه نگران اجاره و صدتا خرج دیگه هستن