2777
2789
عنوان

همکلاسی هام با من مشکل دارن

292 بازدید | 33 پست

من خیلی دختر بی آزاری ام. ولی چون اطلاعات عمومی بالایی دارم همش با معلم در میون میزارم .دائما میگن حرف نزن باشه. کم حرف بزن. گروه دوستانه زدن منو با دوستم عضو نکردن. همه شون لحجه دارن من ندارم فکر میکنن ادا درمیارم. همش باهام عجیب رفتار میکنن خسته شدم.😔

بگو سیشتیر بابا

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه جا با ادمی که زیاد میفهمه مشکل دارن 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

همتون همینو میگید

من از شما عمیقا عذرخواهی میکنم دفعه بعدی قبلش حرفامو براتون میفرستم ، اگه دیدید باب میلتونه بعد میگمش 

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

من امشب از دست داداشم خیلی ناراحت شدم مقصر هم داداشم بود خیلی اذیتم کرد بعد خالم گفتن اول خدا می بینه و بعد تو پیش خدا رو سفیدی همش بگو من که اذیتشون نکردم ‌. اونا اذیت کردن اونا باید بایت کارشون پشیمون شن اینکه اطلاعات عمومیت بالاست یعنی تو خیلی کتاب خون و ماجرا جو هستی و این حس حسادت اون هارو بر می انگیزه و اینکه لهجه نداری باعث میشه اونا به خودشون بارزن از حسادت اتفاقا همه اینها یه حسن حساب میشه تو دانشگاه . مثلا ما یکی رو داشتیم همش یر کلاس ها حرف می زد و این باعث می شد اساتید از دری دادن و یا امتحان گرفتن منصرف بشن و جواب اون دوستمون رو بدن و همش بهش می گفتن تو رو خدا وقتی سر درسیم حرف بزن حواس استاد رو پرت کن و یا هرکی لحجه نداشت می گفتن چقدر قشنگ حرف می زنی و همه سعی می کردن اونجوری بدون لحجه حرف بزنن . پس بدون کار های تو خیلی هم کلاس دارن و اینکه تو یه دوست صمیمی داری که دوتاتون یه گروهی که میتونین همه رو حریف باشین پی غمتون نباشه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بار اول چرا باهات لج کردن

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

من از شما عمیقا عذرخواهی میکنم دفعه بعدی قبلش حرفامو براتون میفرستم ، اگه دیدید باب میلتونه بعد میگم ...

چی میگی داداش ادامه ی اون ویدیو رو گفتم

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.