2777
2789

نمیشه بیخود اصرار نکن😂

بنظرتون چرا زبان بدن داریم ولی  گوش بدن، چشم بدن ، دماغ بدن ،  لپ بدن ، پیشونی بدن، چونه‌ی بدن و و و ... نداریم؟

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بامزه🥴🥴🥴🫨🫨🫨🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

شد شد، نشد میرم خودمو از رو  مبل پرت میکنم پایین...🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

زیرا به همان دلیل 

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد ‌‎‎‌‌‎‎‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌ 𝓡❤️

چونکه این زبان به معنی اون زبان نیست

اینجا زبان به معنی لغت و ...هست

مثل زبان انگلیسی و  زبان فارسی

اینم علمیش😂

به‌قول‌شاملو:ما‌شکیبا‌بودیم!و‌این‌است‌آن‌کلامی که‌ما‌را‌به‌تمامی،وصف‌می‌تواند‌کرد..."