2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

74 بازدید | 15 پست

یکی از فامیل های پدری چندوقتیه فوت شده بعد من خواب دیدم رفتم تو خونه ای کنار خونه اونا یکی از پسرهاش که عمو صداش میزنم(همسن پدرمه) بهم گفت یه چندوقتی اینجا بمونین تا بعد دوسال خونه حتما آماده میشه.بعد دیدم تو حیاط خونه اونا همه با لباس مشکی نشستن و بعضیا وسط حیاط درحال رقصیدن هستن.مامانبزرگم به مامانم میگفت که حتما برین برقصین .لباس من رنگش با بقیه فرق داشت همش میگفتم برم خونه حداقل لباسم رو عوض کنم.ببخشید طولانی شد اگه کسی بلده تعبیر کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🕊️ تعبیر کلی خواب:

این خواب می‌تونه نشونه‌ای از پذیرش تدریجی فقدان تغییرات در روابط خانوادگی و احساس تفاوت یا جدایی از جمع باشه.

🧱 خانه کنار خانه فامیل فوت‌شده:

- نماد **نزدیکی به خاطرات یا گذشته** است، ولی نه کاملاً درون آن—تو در خانه‌ای "کنار" خانه اصلی هستی.

- اینکه عمو گفت "دو سال دیگه خونه آماده میشه" می‌تونه اشاره به **دوره‌ای از انتظار، تحول یا آمادگی روانی** باشه. شاید ذهن ناخودآگاهت داره می‌گه که برای پذیرش کامل یک تغییر یا فقدان، زمان نیاز داری.

⚫ لباس مشکی و نشستن در حیاط:

- لباس مشکی معمولاً نماد عزا، سوگواری یا احترام به گذشته است.

- نشستن در حیاط می‌تونه نشونه‌ای از جمع شدن برای یادآوری یا مراسم باشه.

💃 رقصیدن وسط حیاط:

- این تضاد بین لباس مشکی و رقص، نشونه‌ای از تلاش برای بازگشت به زندگی، شادی در دل غم، یا پذیرش چرخه زندگی و مرگ*ه.

- اینکه مادربزرگ تشویق می‌کنه به رقص، می‌تونه نشونه‌ای از حمایت نسل‌های قبل برای ادامه زندگی باشه.

👗 تفاوت لباس تو با بقیه:

- نشونه‌ای از احساس متفاوت بودن، جدا بودن از جمع، یا ناهماهنگی با فضای اطراف

- اینکه می‌خوای بری لباس عوض کنی، می‌تونه نشونه‌ای از نیاز به تطبیق، آمادگی برای پذیرش یا تغییر هویت در جمع باشه.

✨ تعبیر احساسی:

این خواب شاید داره بهت می‌گه که در مسیر پذیرش یک فقدان یا تغییر، هنوز احساس می‌کنی کاملاً هماهنگ نیستی با بقیه. ولی اطرافیانت (مثل مادربزرگ) دارن تشویقت می‌کنن که زندگی رو ادامه بدی، حتی وسط غم.

یا یا اون کسی که فوت شده بهت مدیونه میخواد جبران کنه (2 سال زمینی نیست) 

یا حقی به گردنش داری اونو میخواد جبران کنه 

یا این که دور از جون تا دو سال دیگه میخواد پیشش باشی واسه همینم مثل بقیه مشکی نپوشیدی 

(یه سوال؟ بهش نزدیک بودی؟ با هم رفت و آمد داشتید) 

یا یا اون کسی که فوت شده بهت مدیونه میخواد جبران کنه (2 سال زمینی نیست) یا حقی به گردنش داری اونو می ...

خانوم بوده.عمه پدرم میشدن چند سالی بود ندیدمشون خانوادم میرفتن ولی من نه.ولی اونشب یکی از نوه هاش رو برای اولین بار دیدم اونم همینطور طرز نگاهش به من یه طوری بود با اینکه دورمون خیلی شلوغ بود و پر دختر چشمش به من بود.یکی از دوستان یه طور دیگه تعبیر کردن من به این پسره شک کردم

خانوم بوده.عمه پدرم میشدن چند سالی بود ندیدمشون خانوادم میرفتن ولی من نه.ولی اونشب یکی از نوه هاش رو ...

اصلاح کردم جمله آخرو 

اگه اصلاح نشده دوباره میپرسم 

یعنی باهاش خیلی رفت و آمد داشتی؟ 

نه عزیزم من نمیرفتم حدود ۳ سال بود ندیدمش

آهان که این طور 

نظر دیگه ای نمیتونم بدم جز اون 3 موردی که اول گفتم البته تو حالت عادی 

اما با توجه به زندگی شخصی هرکس تعبیر خواب متفاوت میشه 

با این حال خیره نگران نباش