2777
2789
عنوان

شما جاي من باشين با اين شرايط اقدام ميكنين واسه بارداري؟!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 107 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من بچه اونقدر ها هم خرج نداره

اوایلش که لباس و غیره خانواده سیسمونی هدیه میارن

شیرم که اگه خودتون بدبن که هیچ

میمونه یه پوشک

اونم هفته ای فک کنم ی بسته کافیه

ولی در حین درس و دانشگاه بارداری سخته

شما باید ویار بارداریم در نظر بگیری

چون درس خوندن و ویار کنار هم فک نکنم بشه

من خودم ویار داشتم موهامم شونه نمیکردم

به نظرم استارتر اوضاع مالی بدی نداره که بچه نیاره. هرکی مستاجره که وضعش بد نیست. فکر کنم اوضاعشون ...

منظورم اين بود كه اول ازدواج مون و پس اندازي به اون صورت نداريم.از پس خودمون بر ميايم ولي بچه خيلي خرج داره

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
منم اینو واقعا درک نمیکنم احساسی بودنوو اینکه میگن روزیشو میاره و اینچیزا با اینکه بچه دارم ولی واق ...

من هم درك نميكنم زندگي كه همش بچه و ازدواج كردن و اين ها نيست زندگي ميتونه روش هاي ديگه اي هم داشته باشه بخدا

خدايا به اميد تو ❤️
منظورم همون تنش روحی و درگیریه ذهنیه.وقتی انقدر ذهنت مشغول شده که تو سایت مطرح کردی یعنی برات مهمه و ...

همه چيز براي من نسبي هست.و اين يك نظر سنجي ساده ست.

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
امان از ویار من که مردم و زنده شدم.از بارداری دوم بخاطر ویار میترسم

اره واقعا خیلی سخت گذشت

حالا ایشون بخواد به درسشم برسه

یا تو گرما و سرما بره سر کلاس

یکم سخت میشه

البته خیلیا تو دانشگاه باردار بودن

من خودم ب شخصه دلم نمیخواد با شکم گنده برم دانشگاه

همينش دو دلم ميكنه!!!من اصلا ادم بريدن از جامعه نيستم. البته كسايي كه كاملا وقتشون در اختيار بچه اس ...

تاوقتی که نتونستی با خودت به نتیجه برسی و 100درصد نپذیرفتیش اصلا به بچه دار شدن فکر هم نکن اینکه 9ماه بارداری و تا حامله شی دلت میخواد و این حرفارو بریز دور در غیراینصورت جز عذاب چیزی برات نیست.

من مجبور بودم بچه بیارم بخاطر شرایط روحیم وگرنه تا 5 6 سال هرگز فکرشم نمیکردم اما الانم با اینکه هست و خیلیا میگن بشین تو خونه و بچتو بزرگ کن من حرف کسی رو گوش نکردم و خدارو شکر شوهرم همراهم بوده و تونستم براحتی زندگی اجتماعی و بیرونی خودمو داشته باشم.

همه ی اینا برمیگرده به زندگی و شرایط شما

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  
من اگ باشم فرداي خاستگاري اقدام ميكنم😍😍😍عاشق بچم

برعکس من چقد از بچه بدم میاد😰😰😰

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚