2777
2789
عنوان

انصراف از فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 116 پست
انصراف نده ،معلوم نیست در آینده چی پیش بیاد ،همینو هدف قرار بده با عشق ادامه بده مطمئنم موفق میشی

هرکی منو میبینه میگه تو خیلی زرنگ بودی چرا واسه ۱۵ تومن حقوق خودتو انداختب تو قفس

همه خیلی دلمو میشکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی منو میبینه میگه تو خیلی زرنگ بودی چرا واسه ۱۵ تومن حقوق خودتو انداختب تو قفسهمه خیلی دلمو میشکن ...

اهمیت نده این به نفع تو هست عزیزم ،دبیری عالیه درآمدش هم همین طور نمی‌مونه 

موقعیت رو از دست نده 

بِنگَر و بِشنو ،بِگذَرو بِه شو 
هرکی منو میبینه میگه تو خیلی زرنگ بودی چرا واسه ۱۵ تومن حقوق خودتو انداختب تو قفسهمه خیلی دلمو میشکن ...

تا آخر مگه ۱۵ تومنه؟!خب الانم دارن بهت حقوق میدن و بعدا شغلت راحت تره 

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

یه سوال دارم برای دانشگاه فرهنگیان باید حتما چادر پوشید؟ حجاب و اینا تا چه حد باید باشه؟

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱