2777
2789
عنوان

من همه کاریه هیچ کاره ام🥴

180 بازدید | 18 پست

یه مدرک دارم که کذاشتم لب کوزه 🥴

خیاطی بلدم ولی اصلا اعصاب و حوصله اش ندارم فقط در حد لباس تو خونه برا خودم و بچه هام🤪

نقاشی بلدم فقط یه چندتا تابلو برا دل خودم کشیدم

بافتنی بلدم فقط در حد لیف و اسکاج برا خودم میبافم

گواهینامه دارم🥴ولی ماشین دستم نمیده شوهرگرامی

حالا دلم می خواد یه شغل خونگی داشته باشم

نمیدونم  چه کنم؟ 

البته ناگفته نماند یه عدد شیرازی گشادم هستم🤪😂

منم همینطوززررررر

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از این لجم میگیره اوقات فراغت میام تو گوشیهرچی به خودم میگم زن پاشو یه هنری از خودت در من انگار ...

منم

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

اینا که گفتی همه از نظر من اوکی هست به جز اینکه رانندگی نمیکنی...

شوهرم نمیده 

تازه ماشین جدا هم برام خريده 🤦‍♀️

باور میکنی

میگه میترسم بری خودت بکشی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

آخه از شانس من همون موقع که خرید یه زن از آشناهامون تو شهر تصادف کرد و مرد

شوهرم نمیده تازه ماشین جدا هم برام خريده 🤦‍♀️باور میکنیمیگه میترسم بری خودت بکشی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️آخه ...

من شوهرم ماشین صفر رو داد دستم واسه یاد گرفتن....

چقدر بی اعتماد به نفسید هردوتون