2777
2789
عنوان

خدای مهربون لطفا کمی عدالت

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 24 پست
تو رو خدا ببینید یه مرد با اینکه مقصره راحت می تونه بره سراغ یکی دیگه عشق و حالشو بکنه بدبخت زن تا آ ...

عزیزم حالا مگه شوهر کردن چیه که بخوای حرص و جوش نداشتنشونو بخوری دوما یادت نره اینجا ایرانه مردمش کاملا زن ستیزمخصوصا خود زنا  و سطحی و سنتی هستند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه اونوقتا همه اموالش به نام داداشش بود از ترس اینکه نکنه من بخاطر بچه ازش جدا شم و مهریمو بگیرم، ولی الان یه خونه جدید با تمام وسایل نو و ماشین خریده

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگتره
عزیزم حالا مگه شوهر کردن چیه که بخوای حرص و جوش نداشتنشونو بکنی دوما یادت نره اینجا ایرانه مردمش کام ...

عزیزم از این ناراحتم کاش  سزا خیانت شو میدید نه اینکه روز به روز حالش بهتر بشه

عزیزم از این ناراحتم کاش  سزا خیانت شو میدید نه اینکه روز به روز حالش بهتر بشه

آیندرو هیشکی ازش خبر نداره از کجا معلوم همون دختر هاله و خالش چه بلایی قراره سرش بیارن ها؟ همین خود من دوستام میگفتن بهار تو با این خانواده ای که داری نمیتونی پیشرفت کنی و دربخونییو چیزی بشی ولی خدا رو شکر الان  من هم دانشگاه رفتم ,هم کار میکنم هم موفقترم از همشون 

آیندرو هیشکی ازش خبر نداره از کجا معلوم همون دختر هاله و خالش چه بلایی قراره سرش بیارن ها؟ همین خود ...

نه عزیزم این آدما هیش طورشون نمیشه روز به روز هم بهتر میشن کاش از همون اول با دختر خالش ازدواج کرده بود زندگی آینده منو خراب نمیکرد

نه عزیزم این آدما هیش طورشون نمیشه روز به روز هم بهتر میشن کاش از همون اول با دختر خالش ازدواج کرده ...

گلم چند سالته؟ چرا انقدر ناامیدی؟ چرا فکر میکنی به خاطر طلاق زندگی و آیندت از بین رفت؟ پس اینهمه زن مطلقه و موفق رو نمبینی؟ به خودت افتخار کن که زیر بار ظلم و خیانت نموندی و خودتو نجات دادی ,گور بابای شوهر سابقت و خالش, اتفاقا ببین خالش چه جور آدمیه که دخترش رو تعارف میزنه به همه 

گلم چند سالته؟ چرا انقدر ناامیدی؟ چرا فکر میکنی به خاطر طلاق زندگی و آیندت از بین رفت؟ پس اینهمه زن ...

تو شهر ما که یه شهر کوچک و سنتیه طلاق واسه یه خانم یعنی پایان زندگی و اونایی که ازدواج کردن یا زن دوم شدن یا زن یه پیرمرد

تو شهر ما که یه شهر کوچک و سنتیه طلاق واسه یه خانم یعنی پایان زندگی و اونایی که ازدواج کردن یا زن دو ...

خاک تو سر زنی که بخواد زن دوم مردی بشه و به خودش و همجنسش خیانت کنه چه خوب که انقدر خوبی,  عزیزم مگه کدوم شهرین؟ خب نمیتونین از اونجا بیاین بیرون؟ چه جای بدیه ،از خدا میخوام انقدر خوشبخت بشی که آوازش به گوش همه بد خواهات برسه بترکن از حسودی

خاک تو سر زنی که بخواد زن دوم مردی بشه و به خودش و همجنسش خیانت کنه چه خوب که انقدر خوبی,  عزیز ...

عزیزم الان این  بنظرتون عدالته تو جدایی فقط زن که آسیب میبینه