2777
2789
عنوان

مامانا کمک😦 کمک کمک😐

90 بازدید | 13 پست

چن وقته بچمو از شیر گرفتم 

دوهفته شب فقط دادم بهش

بعد کلا قط کردم

قرص یا دارویی واسه خشک شدن شیر هست؟

لطفا بگین 

خیلی درد ناک شدن.....😢

رابطه ها یک بار اسما تمام می‌شوند یک بار رسما .یعنی آدم گاهی می‌رود که بداند ماندنش برای شما چند می ارزد؟اینطور مواقع با یک لبخند گرم، با یک تنگدلی ملتمسانه برمیگردد و بهای عشقتان را هزار هزار بار بیشتر از قبل می‌پردازد؛آدم های اسمی تمام شده را می‌شود نجات داد، برگرداند، برقشان انداخت و دوباره گذاشت سر طاقچه ی دل اماحواستان به او  ی زندگیتان باشداگر یک روزی رسما برود،من به شما اطمینان می‌دهم انقدر دلسردش کرده ایدکه شاهرگ دوست داشتنتان را برای همیشه از بیخ زده   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنيدم كلم سفيد روش بزاري درد رو ميگيره .

سلام هیوم جان بلاخره زاییدی😂😂عکسشو بذار ببینم.یه مدت نبودی درسته؟استارتر ببخشبد وسط تاپیکت

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

شما همون بودی که دیشب میخواستی همه رو بزاری سرکار. خخخخخ

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
شما همون بودی که دیشب میخواستی همه رو بزاری سرکار. خخخخخ

ی تاپیک فان زدم همه هجوم اوردن سرم😂😐😂

رابطه ها یک بار اسما تمام می‌شوند یک بار رسما .یعنی آدم گاهی می‌رود که بداند ماندنش برای شما چند می ارزد؟اینطور مواقع با یک لبخند گرم، با یک تنگدلی ملتمسانه برمیگردد و بهای عشقتان را هزار هزار بار بیشتر از قبل می‌پردازد؛آدم های اسمی تمام شده را می‌شود نجات داد، برگرداند، برقشان انداخت و دوباره گذاشت سر طاقچه ی دل اماحواستان به او  ی زندگیتان باشداگر یک روزی رسما برود،من به شما اطمینان می‌دهم انقدر دلسردش کرده ایدکه شاهرگ دوست داشتنتان را برای همیشه از بیخ زده   
سلام هیوم جان بلاخره زاییدی😂😂عکسشو بذار ببینم.یه مدت نبودی درسته؟استارتر ببخشبد وسط تاپیکت

سلام عزيزم بلللللهههه الان ماشالله خانم شده دخمل من 😂😂😂😂😂از گزاشتن عكس ناموس در سايت معزورم ببخشيد، معذور ، معزور ، 😐🙈😰😰😰

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
آره منم برگ کلم رو شنیدم‌ کجا بودی تو؟! بچه داری خوش میگذره؟!😍

اوووف جگر چطوره؟😍😍

واي نگو ني ني عشقه عشقه 😍😍😍كيف دنياست وجودش، نبودم البته بازم ميرم اومدم تاپيك بزنم ياد بگيرم براش غذا درست كنم ولي ديدم سايت سوت و كوره گفتم شب بزنم ، خوبي؟ پسر جيگري چطوره 😍 عيدت مبارك 😘😘♥️😍

سلام عزيزم بلللللهههه الان ماشالله خانم شده دخمل من 😂😂😂😂😂از گزاشتن عكس ناموس در سايت معزورم ببخ ...

باشه عزیزم هرجور راحتی😘

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
اوووف جگر چطوره؟😍😍 واي نگو ني ني عشقه عشقه 😍😍😍كيف دنياست وجودش، نبودم البته بازم ميرم اومدم تا ...

مرسی عزیزم. عید تو هم مبارک..

به همین زودی خانم خانما غذاخور شد؟!😍😍

بیا خصوصی عکس پسرمو بفرستم واست 😀

خداوندا مرا آن ده که آن بیست!  👌 😁            
مرسی عزیزم. عید تو هم مبارک.. به همین زودی خانم خانما غذاخور شد؟!😍😍  بیا خصوصی عکس پسرمو بف ...

مگه ميشهههههههه تو خصوصي من چقدر عقبم از فناوري اينجا  😍😍😍😂😂😂آره دكتر از ٤ ميگه اينجا شروع كنيد من تا ٥ دست نگه ميدارم ولي اوكي اومدم