2777
2789
عنوان

نظر راجب سرویس چوب سیسمونی عکس

762 بازدید | 43 پست

این کار با رنگ و طرح پسرونه الان می زارم رنگ دیگشو

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیسمونی مال نوزاده اما این مال نوجوان

این مشترکه حتی رو تختش تخت نوزاد نصب میشه 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
مدلهای قشنگتر پیدا میشه.با عرض معذرت

معذرت چرا عزیزم گذاشتم نظراتتونو بگین 

البته اینم بگم فضا خیلی کمی دارم و مجبور به انتخاب کار جمع و جور بودم این کمد هم از چند طرف باز میشد و فضا داشت 

خوش قدم باشه برات ابیش از صورتیش بهتره ولی زیباترم هستن تو بازار

ممنون دوستم مرسی از نظرت 

بنظر من فقط یه تخت نوزادی بخر بزرگ که شد عقلش رسید با انتخاب خودش تخت بخرین براش

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
معذرت چرا عزیزم گذاشتم نظراتتونو بگین 

من واسه پسرم طرح کلبه گرفتم خیلی قشنگه شماهم میتون ازاین طرح دارا که روش شخصیتاپسرونه داری بخری یا از این مدلا که ماشین ایناست ایناگزاشتی قشنگ نیستن

چیزی ندارم واسه گفتن من یک بیچاره که هی کاربریم غیب میشه باید ورود بزنم😕😟